Ljepota

Belma Tvico predstavila novu kolekciju "Vibrance"

Belma Tvico predstavila novu kolekciju "Vibrance"
Foto: N.N. | Belma Tvico predstavila novu kolekciju "Vibrance"

Bh. dizajnerka Belma Tvico predstavila je svoju novu kolekciju "Vibrance" za jesen - zimu 2018/2019, a printovi dizajnirani za istu naglašavaju ženstvenost i mladost, percipirajući iste kroz zamisao primjene boja na odjeći.

Belmina modna priča ne prestaje, a priliku da prvi vide njene nove kreacije iz kolekcije "Vibrance" imali su posjetioci ovogodišnje Sedmice mode u Parizu, gdje se predstavila.

"Plava, zelena, narandžasta i crna prevladavaju u kolor paleti za ovu sezonu, prizivajući osjećaje obnavljanja, slične onima koje imamo u ciklusu prirode. Vibrantna paleta boja, u kombinaciji sa prefinjenim umjetničkim intervencijama kreatorke, je to što osnažuje siluete ove sezone. Osvježeno i uravnoteženo 'Vibrance' raspoloženje podstiče osjećaj povjerenja prema osobi koja nosi jedan od elegantnih svečanih komada ili jedan od casual komada odjeće iz kolekcije", saopšteno je iz Belminog modnog studija.

Povodom predstavljanja kolekcije u Parizu, Belma je kazala da joj je takva šansa zaista bila čast i privilegija.

"Ja sam možda izabrala teži put u napredovanju, ali smatram ispravniji, i nikad nisam prestala slijediti svoje snove i vjerovati u sebe", navela je ona tada.

Kolekcija "Vibrance" je, kao i prethodna, rađena u saradnji s umjetnicom Taidom Jašarević, koja je zajedno s Belmom dizajnirala ove kolorične dezene.

Za fotografiju i postprodukciju je bio zadužen poznati beogradski modni fotograf Miloš Nadazdin, a kao zaštitno lice ove kolekcije se pojavljuje Novosađanka Tamara Miličević, koja je na Serbia Fashion Weeku nosila Belmine kreacije. Za kompletan hairstyle i makeup bila je zadužena Marija Varga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije