Ljepota

Bijonse opsjednuta stajlinzima Dženifer Lopez (FOTO)

Bijonse opsjednuta stajlinzima Dženifer Lopez (FOTO)
Bijonse opsjednuta stajlinzima Dženifer Lopez (FOTO)

Dvije dive, obe dobre pjevačice i glumice, spektakularnim nastupima osvojile su publiku širom svijeta, a poznate su i po oblinama i savršenom stajlingu koji prati njihovu figuru.

Dženifer Lopez i Bijonse na svojim turnejama, crvenim tepisima i različitim događajima, pojavile su se u autfitima o kojima se pričalo godinama, ali ono što su pojedini mediji i modni stručnjaci primijetili, jeste da ima i mnogo sličnosti u tim stajlinzima. Tačnije, Bijonse obožava stajlinge Dženifer Lopez i kopirala ih je nekoliko puta. Ako ne, onda njen stilista.

Na prvoj fotografiji Džej Lo nastupa u Dubaiju u martu 2014. godine, a Bijonse tokom svoje turneje “On the run” iste godine, ali u julu.

Džej Lo je naked dress nosila na dodjeli Golden Globes u januaru 2013. godine, a Bijonse na dodjeli Gremija u januaru 2014.

Sparkly trikoe je definitivno kao trend donijela Dženifer Lopez. Ovdje je vidimo kako nastupa tokom turneje “Dance Again” u decembru 2012. godine, a Bijonse tokom turneje “The Mrs. Carter Show” u decembru 2013. godine.

Crni čipkani bodi dugih rukava Džej Lo je nosila tokom nastupa u Njemačkoj u oktobru 2012. godine, a Bijonse je ideju iskoristila za “On the run” turneju u julu 2014.

Dva video spota u istoj godini, sa malim razmakom, a haljina identična. Džej Lo u spotu za pjesmu “I’m Into You” u maju 2011, a Bijonse u spotu za pjesmu “Countdown” u oktobru 2011.

Srebrni bodi sa resama. Džej Lo ga je nosila u oktobru 2010, a Bijonse u decembru 2013. godine.

Frizura sa podignutim šiškama, haljina natural boje i roze karmin, bio je izbor za Dženifer na dodjeli Oskara 2002. godine, a za Bijonse na nastupu 2003.

Za kraj, čak i ista poza. Bikini top i sparkly mini suknja, na prvoj fotki Džej Lo nastupa na Billboard Music Awards 1999. godine, a na drugoj Bijonse na Floridi 2004. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije