Ljepota

Bikovima pristaju ruževi boje kože, Škorpije seksipil naglasiti štiklama

Bikovima pristaju ruževi boje kože, Škorpije seksipil naglasiti štiklama
Bikovima pristaju ruževi boje kože, Škorpije seksipil naglasiti štiklama

Praznici su sve bliže, a kao i svake novogodišnje noći, svi želimo da izgledamo najbolje što možemo.

A šta treba da naglasi svaki horoskopski znak prilikom dotjerivanja?

Ovan

Pod uticajem ste vatrenog Marsa, planete strasti i erotike, tako da zračite seksepilom. Birajte jaku šminku, naglasite oči ili usne crvenim ružem. Kosa je u drugom planu, kratka ili duga, lijepo vam stoje plavi i crvenkasti tonovi.

Bik

Venera, simbol ljepote, podarila vam je lijepu kosu i izražajne oči. Pristaju vam ruževi u boji kože i bledoroze, kao i kestenjasta nijansa kose koja "vuče" na crvenkastu. Dekolte je jedan od vaših glavnih aduta, istaknite ga, piše Dnevno.rs.

Blizanci

Izgledate mladoliko i svježe, za to je odgovoran Merkur. Često eksperimentišete s frizurom, šminkom i odjećom, a uvjek posebnu pažnju posvećujete noktima. U novogodišnjoj noći ih nalakirajte srebrnim lakom.

Rak

Odišete ženstvenošću, privlačite pažnju lijepom kosom i grudima. Dijete ste Mjeseca, uvjek slušate intuiciju i nepogrešivo birate ono što vam najbolje stoji, od šminke do garderobe. Ističete ženstvenost detaljima, naročito su vam važni detalji, cipele, torba, kaiš, nakit, kao i frizura koja je uvjek savršena.

Lav

Žena Lavica je uvjek u centru pažnje, na vama sve blista, a posebno u svečanim prilikama. Niko ne umije tako lijepo da nosi odeću sa šljokicama, mnoštvo sjajnog nakita i jaku šminku, a bujna i najčešće talasasta kosa je vaš zaštitni znak. Šminkom naglasite usne i oči.

Djevica

Djelujete prefinjeno i elegantno bilo šta da obučete. Zdrava, njegovana kosa i diskretna šminka vam stoje savršeno. Najljepše vam stoje boje zemlje i breskve koji naglašavaju urođeni šarm. Za Novu godinu ukrasite nokte, uradite francuski manikir ili stavite lak jarkih boja.

Vaga

Saveznici su vam visoke potpetice, ženstvena odjeća koja ističe obline, lijepa i najčešće duga kosa. Odlično vam stoji boja čokolade i svijetliji pramenovi. Šminka je diskretna, ali vrlo efektna, a svjetlucav sjaj na usnama naglasiće vaš razoružavajući osmjeh.

Škorpija

Seksipil naglašavate vratolomnim štiklama i odjećom u tamnim nijansama. Vaš pogled ispod dugih, gustih trepavica naglašavate olovkom, izgledate zavodljivo i s "divljom" frizurom i kada kosu pokupite u elegantnu punđu.

Strijelac

Vi ste sportski tip i tijelo, a posebno noge, trebalo bi da vam uvjek budu u prvom planu. Umijete da se skockate za pet minuta, a pod uticajem vladaoca Jupitera, izgledate kao da ste proveli sate pred ogledalom. Volite sportsku eleganciju, a oči ističete jačom šminkom, što vam divno stoji.

Jarac

Pod uticajem vladaoca Saturna, volite klasične odjevne kombinacije i ženstvene frizure. Uvjek birate "provjerene" modele koji vam savršeno stoje, ali u posebnim prilikama umijete da zasjenite sve oko sebe haljinom u plavoj, crvenoj i ljubičastoj boji.

Vodolija

Uran je planeta trendova, bunta i originalnosti. Izborom odjeće naglasite sve vaše adute. Obožavate dobru obuću, posebno čizme, a kosa vam je uvjek sređena, svježe isfenirana i stilizovana na samo vaš način.

Ribe

Obavijeni velom zavodljivog Neptuna, imate mladoliku ljepotu do poznih godina. Vješto ističete svoje adute, oči, kosu, noge i grudi. Svaku odjevnu kombinaciju dopunjavate dobrim i efektnim komadom nakita, vaše ruke uvjek krasi prstenje i atraktivan lak za nokte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije