Ljepota

Biseri za sva vremena

Biseri za sva vremena
Biseri za sva vremena

Koko Šanel davno je rekla kako je moda prolazna, ali stil vječan, a njena se izjava mnogo puta pokazala kao istinita.

Ukusi svakog od nas znatno se razlikuju, ali neke modne dodatke bi apsolutno svaka žena koja drži do mode trebalo da ima, jer ovi dodaci kroz desetine godina raznih trendova i novina još nisu pali u zaborav. Zašto? Zato što su oni daleko od trendova. Oni zaista jesu oličenje stila, pa zato ako ih imate u ormaru, vrijeme je da ugledaju svjetlo dana, a ako ih još nemate, svakako ih nabavite jer su ovi modni dodaci investicija za cijeli život.

BISERI: Oni su primjer nakita koji će uvijek biti u modi i vječni su. Sjetite se samo predivne Odri Hepbern u filmu "Doručak kod Tiffanyja". Biseri svakoj kombinaciji pridodaju dašak elegancije, glamura i senzualnosti. Kad god treba da se dotjerate, s biserima ne možete pogriješiti.

CRNE NAOČARE:  Nabavite li kvalitetne crne naočare, imaćete par koji će vam trajati dugo. Izaberite neki klasični ženstveni model koji će vam pristajati na većinu odjevnih kombinacija i nemojte se ustručavati za njih dati nešto više novca. To je investicija koja će vam se višestruko vratiti!

KVALITETAN SAT: Voljeli nositi satove ili ne, morate priznati da je lijep, kvalitetan sat detalj koji je uvijek lijepo vidjeti. On nije tu samo da pokaže vrijeme, on je svojevrsni komad nakita i od pamtivijeka statusni simbol. Želite li kvalitetan sat koji će vam trajati zauvijek, zaboravite na skupe dizajnerske satove i investirajte u neki od brojnih švajcarskih brendova.

DIJAMANTSKE NAUŠNICE:  Bez brige, ne mislimo na sve one predivne kreacije kakve imamo prilike vidjeti na crvenim tepisima. Mislimo na sitne, dijamantske naušnice na šarafić ili one s kristalima koje će vam podići apsolutno svaku kombinaciju i naglasiti ljepotu vašeg lica. One su savršen detalj za svaki dan i za sve prilike.

ŠAL:  Zimski šal od kašmira i ljetni svileni šal komadi su koje bi svaka žena trebalo da ima. Primjereni su i za radni dan i za svečane prilike, ugodni su za nošenje i predivno upotpune svaku odjevnu kombinaciju.

CRVENI RUŽ: On je jedan od klasika koji nikada ne izlazi iz mode. Zato se mora naći u vašoj torbici jednako kao što se u vašem ormaru mora naći mala crna haljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije