Ljepota

Časovnik koji dokazuje da je vrijeme dragocjeno

Časovnik koji dokazuje da je vrijeme dragocjeno
Foto: Luxatic | Časovnik koji dokazuje da je vrijeme dragocijeno

​Svi mi znamo da je vrijeme najdragocjeniji dar koji nekome možete pokloniti, ali ono postaje još bolje, kada je predstavljeno veličanstvenim časovnikom.

Upravo time se brend HYT bavio u posljednje vrijeme, kreirajući jedan impresivni uređaj za mjerenje vremena, koji će vas uvijek podsjetiti na činjenicu koliko je vrijeme dragocjeno. Predstavljen prije samo nekoliko dana, HYT H0 Time is Precious model posljednji je član rastućeg H0 asortimana ovog brenda.

H0 asortiman poznat je po svojim odvažnim i netradicionalnim kreacijama, koje pomjeraju granice časovničarstva dalje od svega što smo smatrali mogućim. Najnoviji model iz ove serije je više naklonjen umjetničkoj formi od svojih prethodnika, sa vrhunskom tehologijom koja je iskombinovana sa tečnim displejem i inovativnim kućištem.

Predivno safirno kućište, debljine samo 18.7 mm, nastavljeno je laserski sječenim brojčanikom sa čak 63 iskošena lica, zbog čega model izgleda avangardno, futuristički i sasvim jedinstveno.

Ovaj časovnik je, kada se posmatra kao cjelina, ovaj model je više metafora, jer govori o neizbježnom protoku vremena i ljepoti svakog trenutka u haosu kakav je život. Poruka Time is Precious je jednostavni podsjetnik da treba da cijenimo svaki sekund svog vremena. Kućište prečnika 48.8 mm dolazi sa poleđinom od nerđajućeg čelika, dok je korona obložena DLC slojem,

Brojčanik ima četiri prozora, ispod kojih se nalazi indikator rezervne energije (65 sati), disk za sekunde, kao i dvije opruge koje pomažu tečnosti da predstavi tačno vrijeme. To je još jedna metafora u izvedbi ovog brenda, koja nam govori da je vrijeme fluidna stvar.

Inače, ovaj model je kreiran kao ograničeno izdanje sa samo 50 komada, a svaki od njih će vas koštati 49.000 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije