Ljepota

Crtići u modi

Crtići u modi
Crtići u modi

"The Simpsons", jedan od najdugovječnijih američkih crtanih filmova, još se može pohvaliti izuzetnom popularnošću kod publike, a unosnim ga smatraju i brojni svjetski brendovi koji proizvode često obilježavaju printom likova iz ovog crtanog hita.

Mardž, Bart i Lisa ove su sezone uplovili u modne vode zahvaljujući saradnji s jednim od lidera high street mode, trgovinom "Forever 21", koja je cijelu jednu kolekciju posvetila kultnom crtiću uz koji su mnogi odrasli. Linija je inspirisana uličnom modom devedesetih i sastoji se od ukupno 16 komada: T-shirta, crop topova i trenerki, čiji se cjenovni rang kreće između 15 i 23 dolara.

Ovom saradnjom je proslavljena 25. godišnjica crtanog filma i na taj način nastavilo se dalje obožavanje "Simpsona" među djecom, ali i odraslima.

Da modu ne treba doživljavati preozbiljno dobro zna i američki dizajner Džeremi Skot, koji je prije nekoliko mjeseci debitantskom kolekcijom za "Moschino" ženama poručio da, barem što se mode tiče, "žive" u crtiću i pritom jednostavno uživaju.

Njegov je savjet prva poslušala britanska zvijezda Rita Ora, koja je izašla u javnost u haljini iz spomenute "Moschinove" kolekcije s likom Sunđer Boba. A da joj ne nedostaje smisla za humor odavno je pokazala i američka r'n'b zvijezda Kiara kad se na crvenom tepihu pojavila u pidžama hlačama s uzorkom Hello Kitty i odgovarajućim papučama.

S ušima Miki Maus još davno slikala se Madonna, na crvenom tepihu nosila ih je Sara Džesika Parker, a lik Mikija Mausa se našao na mnogim odjevnim predmetima. Zaključiti je da i velike djevojke i momci vole crtiće - ali prije svega na odjeći i na modnim detaljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije