Ljepota

Danas završava karijeru, a prije 20 godina izgledala je ovako

Danas završava karijeru, a prije 20 godina izgledala je ovako
Danas završava karijeru, a prije 20 godina izgledala je ovako

Početkom marta, brazilski list “Moda Estado" objavio je da se najplaćenija manekenka današnjice Žizel Bundšen, povlači sa piste.

Ovu vijest mnogi su dočekli sa nevjericom, ali sama manekenka je potvrdila da je odlučila da stavi tačku fenomenalnu karijeru, Blic.

Žizel je godinama bila zaštitno lice brenda Viktorija sikret

Nakon 20 godina, žena koja je obilježila posljednje dvije decenije modne industrije odlučila je da se posveti porodici i djeci, ali i dalje će biti prisutna u svijetu mode.

Prisećajući se početka karijere, lijepa brazilska manekenka postavila je na svoj instagram profil fotografiju na kojoj ima samo 14 godina. Baš u to vrijeme Žizel je počela da se bavi modelingom, a uz fotografiju je napisal komentar koji su mnogi protumačili kao oproštaj od modelinga.

„Zahvalna sam što mi je data prilika da sa 14 godina počnem ovo putovanje. Danas, nakon 20 godina u industriji, privilegovana sam što mogu da odaberem kada ću da radim svoju posljednju reviju, a opet ostanem u ovom poslu“.

Žizel je jedna od najpoznatih manekenki svih vremena. Iza sebe ima veliki broja kampanja za najveće modne kuće na svijetu, a najpozantija je kao zaštitno lice brenda Viktorija sikret. Mnogo puta, u svojoj dvije decenije dugoj karijeri, krasila je naslovnice Voga, Meri Klera, Ela i drugih poznatih modnih magazina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije