Ljepota

Dejana Stupar: Nikad ne bih obukla nešto vulgarno (FOTO)

Dejana Stupar: Nikad ne bih obukla nešto vulgarno (FOTO)
Dejana Stupar: Nikad ne bih obukla nešto vulgarno (FOTO)

Model Dejana Stupar iz Banjaluke svoj modni stil definiše kao urban, mladalački, ali i ženstven jer ga dopunjuje dozom elegancije.

Za dnevne varijante preferira odjevne kombinacije u raznim bojama, a za večernje izlaske bira crno-bijele kombinacije, s nezaobilaznim zanimljivim torbicama.

Za omiljenu odjevnu kombinacija preferira ležerne haljinice s kožnom jaknom i gležnjericama.

"Najdraža boja mi je tirkiznoplava, ali u ormaru imam odjeće u svim bojama. U slobodno vrijeme volim da nosim ležernije odjevne kombinacije, kao što su farmerke, košulja i kožne jakne, a ljeti haljine od laganih materijala. Tokom vikenda volim obući i sportsku odjeću", priča nam Dejana.

Kada je obuća u pitanju, preko dana je najčešće u patikama ili sandalama bez potpetice.

"Najekstravagantnije odjevne kombinacije koje sam nosila su vjerovatno bile za potrebe revija. Nemam neki poseban modni fetiš, ali kao i skoro svaka djevojka volim cipele s visokom štiklom i nakit", govori Dejana.

Ističe da nikada ne bi obukla nešto što izgleda vulgarno i bez ukusa.

Pošto je zanima svijet mode, ona često prati svjetska modna dešavanja preko Fashion TV-a, te revije na sedmicama mode u Njujorku i Parizu.

"Nemam neki konkretan modni uzor, ali mi se sviđa modni stil manekenke Doutzen Kroes. Omiljeni kreatori su mi Elie Saab i Zuhair Murad, kao i dizajner obuće Giuseppe Zanotti", kaže Dejana.

Dejana je podijelila i jedan modni savjet, a to je da treba voditi računa o tome da nikada na sebi ne nosimo tri nijasne iste boje, kao i to da na sebi ne bi trebalo da nosimo svu odjeću koja je izrađena od istog materijala.

Kada je u pitanju make up, preferira laganiju šminku, a kako bi se dotjerala za dan dovoljni su joj samo krema i maskara, dok za večernje izlaske koristi jaču šminku s jakim naglaskom na oči.

Govoreći o modi i modnim dešavanjima u BiH Dejana ističe da ovdje moda nije na zavidnom mjestu, ali se nada da će se situacija promijeniti nabolje.

Dejana se, inače, modelingom bavi već nekoliko godina, a osim mode slobodno vrijeme provodi u plesnim koracima, dopunjujući sve to fotografijom, slikarstvom i grafikom.

Putovanja i učenje stranih jezika su joj jedna od velikih zanimanja u životu. "Dobro govorim engleski i španski jezik, a portugalski i italijanski dosta dobro razumijem", ističe Dejana.

Osim što joj učenje stranih jezika predstavlja značaju preokupaciju u životu, Dejana studira i psihologiju na Filozofskom fakultetu u Banjaluci.

Savjet: Maslinovo ulje za kožu i kosu

Dejana za nadolazeće zimske dane preporučuje da je najbolje zaštititi kosu i kožu maslinovim uljem. Osim što je dobro za zaštitu kože i kose u zimske dane, maslinovo ulje je dobar proizvod kojima se lako, efikasno i na prirodan način skida šminka s lica. Maslinovo ulje kosi i koži daje dovoljno vlage i štiti ih od jakih i hladnih vjetrova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije