Ljepota

Dizajnerski komadi koji će biti najveći hit jeseni (FOTO)

Dizajnerski komadi koji će biti najveći hit jeseni (FOTO)
Dizajnerski komadi koji će biti najveći hit jeseni (FOTO)

Pogldajte šta nam donosi modna jesen..

Dolce & Gabbana "La mamma" torba

Mamma mia! Ovaj masterpiece u režiji italijanskog dua izgleda kao damska torbica po kojoj se neko dijete igralo s bojicama i slatkišima oblikujući od konaca male figurice dječice, cvijeća, leptirića sa izvezenim "La mamma". Savršen poklon za majku, zar ne?

Samo da nam neko uplati bonus na čekovnu knjižicu. S obzirom da se skoro sve Dolce and Gabbana torbe ( i ostali aksesoari) rasprodaju brzinom munje, očekujemo da se to desi i ovoj!  

Aquazzurine baletanke Christy

Rastući broj hashtagova "Aquazzura ( od čak 31 000!) duguje prevashodno modelu baletanki koje se šnjiraju izgledajući kao najlepši mogući damski model baletanki koje ste vidjeli!

Ovaj firentinski brend cipela, koji je u samu orbitu popularnosti lansirala Olivia Palermo ima ako je suditi prema sajtu Lyst, rast od 130% u odnosu na prošlu godinu!!

Ukratko: brend je osnovao Kolumbijanac Edgardo Osorio i to sa 10 godina ( sada ima 29!) a pored baletanki posljednjih nekoliko godina osvajao je tržište cipela sa nude sandalama koje imaju milion kaiščića, traka koje se šniraju oko stopala i članka.

Chloe torba Faye

Chloe je uspio da zaboravimo jednostavne bucket modele Mansura, kao i trapezaste torbe koje potpisuje Celine. Faye je jednostavna, chic, trendi, u stilu sedamdesetih, boho, elegantna, otmjena. Tome je znatno doprinela opijajuća nijansa terakote kao i prevrnuta koža od koje je većina Faye modela napravljena.

Valentino cipele Rockstud i Lovelatch

Jednom kultni model, always kultni model! Nakon uspjeha sada već slavnog modela Rockstud, Valentino je odlučio da lansira tik pred jesenju sezonu sličan model pod nazivom Lovelatch koji ima manje nitni i nekako izgleda otmjenije, svedenije.

Da je i nov model ekstremno popularan dokazuje činjenica da je online sajt Net-a-Porter poručio ogroman broj Lovelatch modela nakon anonimne ankete na sajtu koja im je otkrila želje kupaca.   

Gucci mokasine s krznom

O "dlakavim" mokasinama smo već pisali, ali poslednje remek-djelo Alessandra Michelea zaslužuje svu vašu i našu pažnju jer za razliku od ostalih dlakavih cipela, ove mokasine su čak i nosive. I za vašu informaciju već rasprodate na britanskom tržištu! Aha!

Tabitha Simmons baletanke Hermiona

Fanovi Mary Jane cipela su se naprsno zaljubili u baletanke Tabithe Simmons koje nose naziv Hermione.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije