Ljepota

Evo kako možete izgledati seksi, ali ne i vulgarno (FOTO)

Evo kako možete izgledati seksi, ali ne i vulgarno (FOTO)
Evo kako možete izgledati seksi, ali ne i vulgarno (FOTO)

Iako je ostalo jako malo pravila, neka se podrazumievaju, a među njima je i ono koju poruku želite da pošaljete stavom i oblačenjem.

Ključ seksi izgleda je u umjerenosti. Morate da se odlučite koji dio tijela ćete istaći. Obučete li mini suknju, nemojte da pokazujete stomak ili dekolte. Pravilo važi i obrnuto. Duboki dekolte nosite sa džinsom, pantalonama ili konzervativnijim suknjama.

Sa nakitom nikad ne preterujte. Takođe, odaberite samo jedan ukrasni predmet. Velike minđuše kombinujte s cipelama, nikada s ogrlicom ili nakitom za kosu.

Što se šminke tiče pokušajte da provocirate, ali ne pretjerujte. Nanesite crveni ruž, preko njega sjaj, ali u tom slučaju oči ostavite neutralne. Ništa ne izgleda toliko privlačno kao crvena boja ruža.

Ukoliko se ne radi o večernjem izlasku, nego o popodnevnoj kafi, neophodan dodatak su naočare za sunce.

Materijali odjeće neka budu nježni i neka nadopunjuju vašu kožu. Izaberite kašmir ili svilu. Lan je udoban, ali nije pretjerano seksi.

Ako ne želite da izgledate vulgarno izbjegavajte odjeću koja podsjeća na donji veš. Majica sa velikim dekoltom može da izgleda seksi, ali ako podsjeća na korset, već prelazi granicu pristojnosi i ulazi u zonu vulgarnosti. Isto važi i za kratke pantalone, ako su sportske ili od džinsa mogu da izgledaju vrlo privlačno, ali ako imaju čipku koja podsjeća na ženske bokserice djeluju vulgarno.

Odjeću birajte prema društvu s kojim ćete provesti vrijeme. Konzervativnu odjeću odaberite za poslovni sastanak, kada idete kod ljekara ili se družite s članovima porodice. Slobodnije se obucite.

(N.N/Still.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije