Ljepota

Haljine koje morate imati kada krenete na odmor

Haljine koje morate imati kada krenete na odmor
Foto: N.N. | Haljine koje morate imati kada krenete na odmor

Iako ogroman dio vaše garderobe možda nije definisan sezonski, postoje neki komadi koji su beskompromisno napravljeni za određene vremenske uslove.

Na isti način kao što veliki šljampavi vuneni džemper nudi krajnju udobnost zimi, ljetnja haljina ima neke prilično magične moći kada je u pitanju borba sa vrućinom, prenosi Luxlife.rs.

Izuzetno lagana, od lepršavih materijala, sa karnerima, na tufnice ili štrafte - haljina je sve što morate imati ovog ljeta. Uz to, kada obučete haljinu, sve što treba je da uz nju odaberete odgovarajuću obuću.

Haljina je jednostavno najpametniji i najbolji odabir za ljeto.

Mnoge svjetske modne kuće predlažu malu crnu kao modni imperativ i mi se ne suprotstavljamo tom mišljenju. Naprotiv.

Ali, mala crna haljina, namjenjena je nekim drugim prilikama. Ovdje govorimo o haljini koja svojim karakterom, i isticanjem vaše figure, ostavlja utisak na svakog ko se nađe u vašem društvu.

Važno je da se u takvoj haljini doboro osjećate, da ona bude iskrojena u skladu sa vašom figurom i da uz to budete originalni.

U modi su cvjetovi, tufne, štrafte, karneri, asimetrija, gola ramena…

Bez obzira da li ste već bukirali vaš odmor na nekom ostrvu, planini, jezeru ili banji, ovo su prijedlozi haljina koje bi morali da spakujete u svoj kofer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije