Ljepota

Haljine sa dodjele Zlatnog globusa

Haljine sa dodjele Zlatnog globusa
Haljine sa dodjele Zlatnog globusa

LOS ANĐELES - Mnogo lake šminke, ne mnogo nakita, puštene kose, kao i mnogo sjajnih metalik, bijelih i crvenih haljina obilježile su crveni tepih na dodjeli Zlatnog globusa, prenosi AP.

Među onima koji su hvaljeni od strane modnih profesionalaca je glumica Džulijen Mur koja se pojavila u srebrnoj Živanši haljini koju je dizajnirao Rikardo Tiši.

"Za mene je to bilo to. Izgledala je nevjerovatno" rekao je direktor u modnom magazinu InStyle Erik Vilson i podsjetio da se o "metalik" trendu dosta raspravljalo širom drušvenih medija. "Mnogi kažu da je veoma upadljiv, ali ja mislim da izgleda sjajno, pošto je interesantniji od haljina sa bretelama", dodao je on.

Ekspert za stajling Meri Alis Stivenson se složila sa njim. Ona je u svojih top pet dodala i sjajni srebrno-crni Lanvinov kombinezon koji je nosila Ema Stoun.

"Ema Stoun krši mnoga pravila i zato je Zlatni globus važan u svijetu mode. Ona je napravila sjajni predah od dosadnih haljina, a i kosa joj je bila puštena. Sve zajedno je načinilo da izgleda super glamurozno", rekla je ona.  

U zavodljivo crvenim haljinama bile su Alison Vilijams, Lina Danam i Helen Miren. Međutim, profesionalci kažu da je tu bilo mnogo toga što se voli ili mrzi, uključujući i hrabru bijelu kolekciju Vere Vang koju je nosila Rozamund Pajk.

Njen izgled je ocjenjen kao loše uklopljen, iako ga je pohvalila izvršna direktorka magazina Cosmopolitan and Seventeen Aja Kanaj rekavši da je haljina seksi.

Žuta Gučijeva haljina koju je Naomi Vots nosila sa dijamanstkom Bulgari ogrlicom u obliku zmije takođe je pod znakom pitanja iako se dopala urednici HarpesBazaar-a Džoan King.

"Sviđa mi se kako je ona uklopila klasični holivudski glamur sa jednobojnom žutom nijansom, nakitom, cvenim usnama i loknama što je učinilo da izgleda odlično na crvenom tepihu", ocjenila je ona.

Amal Kluni, žena Džordža Klunija, se pojavila u dugoj crnoj Dijorovoj haljini sa golim ramenom i dugim bijelim rukavicama.

"Sa ili bez rukavica, to je bio veliki trenutak, pošto ljudi imaju visoka očekivanja što se tiče njenog oblačenja", rekao je Stivenson i dodao da je to lako mogao biti moderni Odri Hepbern trenutak, ali da ipak nije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije