Ljepota

Inspiraciju crpi iz iskonske ljepote

Inspiraciju crpi iz iskonske ljepote
Inspiraciju crpi iz iskonske ljepote

Dragana Telić, mladi dizajner, predstavila se revijalno kao jedan od 10 finalista, izabranih od 200 pristiglih kolekcija na platformi "Perwoll New Generation 2014 - konkurs za mlade dizajnere".

Ona iza sebe ima 5 kolekcija, ljetnih i zimskih. Od toga je 3 kolekcije uspjela da lansira u ovoj godini, što govori o ogromnom potencijalu, ambiciji i vrijednoj ruci, koju svakako treba podržati.

Svojom novom kolekcijom, za proljeće/ljeto 2014, koja zrači prefinjenom ženstvenošću, lepršavim i suptilnim modelima, Dragana je izmamila samo pozitivne kritike.

Nježne pastelne boje, kakva treba da bude i sama žena po viđenju dizajnerke, ujedno su vrlo aktuelne i u trendu ove sezone. Krojevi asociraju jednim djelom na modu šezdesetih, kad je prefinjena ženstvenost bila zaista cjenjena.

Dragana takođe smatra da nam današnjica nudi pregršt noviteta, ali nije potvrđeno da sve novo može biti i dobro, kako za društvo tako i za samu ženu. Iskonska ljepota i ženstvenost najveća je inspiracija mlade dizajnerke. Zato je i ovaj put ostala dosljedna sebi.

Do sada smo od nje mogli vidjeti samo žensku konfekciju, ali nije isključeno da na sljedećem BH Fashion Weeku, koji će se održati na jesen, nećemo vidjeti i mušku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije