Ljepota

Izaberite svoju haljinu za ovo ljeto (Foto)

Izaberite svoju haljinu za ovo ljeto (Foto)
Izaberite svoju haljinu za ovo ljeto (Foto)

Haljine su ključni komad u ormanu tokom letnje sezone! Zbog toga se ovog leta u vašem gaderoberu moraju naći neki od ovih komada! Predlažemo vam ovih 5 savršenih modela haljina koje će vam pomoći prilikom izbora i učiniti da budete šik ovog leta...

Maksi haljine su pravi ljetnji hit. Njihova praktičnost, elegancija i udobnost su učinile da se nose u svim prilikama, bez obzira da li ste krenule na plažu, posao ili izlazak. Ova sezona je maksi haljinu pretvorila u komad odeće koji se uz pravi odabir obuće i asesoara može nositi u svim prilikama.
Duge haljine su odličan izbor za skoro sve prilike. Prednost dugih haljina je u tome što zamenjuje mnogobrojne odevne predmete koje je neophodno ukombinovati. Naime, male izmene u aksesoarima i kroju mogu da je učine idealnim za posao, izlazak, dnevno kafenisanje - uz patike, ravne papuče ili japanke, izgledaćete ležerno, uz štikle ili platforme, dodaćete svom stilu glamuroznu notu. Naime, ovakve haljine ističu sve atribute pa nije za svakoga, a najviše odgovara visokim devojkama.
Uska haljina.Ako ovog leta želite da pokažete svoje zanosne noge, a sakriti one problematičnije delove tela, haljina s tropskom tematikom kao stvorena je za to. Ona pruža dovoljno pokrića za takva mjesta.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije