Ljepota

Jarke boje i dobro raspoloženje pun pogodak

Jarke boje i dobro raspoloženje pun pogodak
Foto: N.N. | Jarke boje i dobro raspoloženje pun pogodak

Doček Nove godine posebna je noć za većinu ljudi, pa se iz tog razloga i posebno pripremaju. Dame za tu noć biraju posebne toalete, u kojima žele da zabljesnu i da što ljepše uđu u godinu pred njima.

Svjetski stilisti preporučuju haljine u metalik nijansama, srebrna, zlatna i obojene metalik šljokicama. Nezaobilazne su i dalje mala crna haljina ili toalete u crvenoj boji, a kako je ovo godina pliša preporučuju se i one krojene od ovog materijala.

Kako odabrati pravu odjeću i izgledati drugačije od mase, savjete je za "Nezavisne" podijelio banjalučki kreator Duško Oraščanin.

"Obično kada su u pitanju savjeti šta obući za Novu godinu ništa novo nećete čuti. Ja volim da svakom dobrom savjetu o odijevanju dodam da se naoružate dobrim raspoloženjem i energijom, jer i ako ste nešto pogriješili kod svoje odjevne kombinacije, sigurno će biti u drugom planu, a vaša energija i osmijeh u prvom", mišljenja je Oraščanin.

Ipak, on za najluđu noć savjetuje jarke boje, vesele dezene uz dodatak raznih tonova.

"Ukrasite se nakitom, cirkonima i čipkom i sve to umirite crnom ili bijelom bojom. Bar je za novogodišnju noćsve dozvoljeno. Svjedoci smo kako uvijek manjka prilike da se pokažemo u drugačijem, luksuznijem svjetlu. Pa evo je, upravo je imate", rekao je on.

Prema njegovim riječima, odabir odjeće, bar kada su žene u pitanju, ne mora uvijek biti nužno haljina ili suknja.

"Obucite dobar kombinezon ili svečano odijelo. Imao sam priliku često u svom studiju da osmislim i realizujem svečana odijela s kojima bi svako poređenje sa haljinama bilo uzaludno", kazao je Oraščanin.

Kada su u pitanju muškarci, on savjetuje da nije maksimalan domet keper hlače i karirani sako, jer ima i te kako zanimljivih kombinacija i za njih.

Smatra da žene ipak imaju teži zadatak, pa napominje da s odabranom odjevnom kombinacijom usklade i adekvatan nakit.

"Ali, pojačajte malo, kao i šminku. Ne zaboravite da ćete biti dio raskoša koji je upriličen za Novu godinu. Stoga se ne plašite da ćete pretjerati. Sve na vama mora biti dominantno i nikako jednostavno. Ipak, naoružajte se dobrim raspoloženjem, energijom i u skladu s tim se obucite i zakoračite u novu 2018. godinu. Stroga pravila modnog svijeta ovaj put mogu biti malo izostavljena, jer su na provom mjestu radost i veselje praznika", zaključio je ovaj kreator, koji je poželio da svim čitaocima 2018. bude najbolja godina dosad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije