Ljepota

Jednostavan stil za bolji utisak

Jednostavan stil za bolji utisak
Jednostavan stil za bolji utisak

Adrijana Kurtišaj, jedno od zaštitnih lica OBN televizije, djevojka koja je radila na velikom broju projekata, kada je modni stil u pitanju drži se pravila - što jednostavnije, to bolje.

"Manje je više", ističe Adrijana, koja je počela rad na televiziji s vremenskom prognozom, a trenutno je dio informativne redakcije TV OBN i voditeljka uvodne emisije Lige prvaka.

Svoj modni stil definiše kao sportsku eleganciju. Voli da se osjeća udobno, ali ipak da to ne bude klasični sportski stil odijevanja.

"Moj je dnevni ritam užurban, te se puno krećem, stoga mi je bitno da nosim udobnu obuću, bez potpetica, tajce ili traperice i najobičniju pamučnu majicu. Takve kombinacije u većini slučajeva ostave puno bolji dojam nego kad se vidi da se netko pretjerano trudi pa na sebe pobaca sve što stigne", rekla je lijepa voditeljaka.

Kada su boje u pitanju kaže da najviše voli crnu i kraljevskoplavu, naročito u zimskom periodu, dok ljeti preferira odjevne predmete u boji breskve i zelenoj boji. Dodaje da obožava haljine, ali ipak joj je najdraža kratka crna, koju može iskombinovati sa efektnim cipelama i nakitom.

"U posebnim prilikama volim haljine modnog branda 'Sherri Hill', koje prate liniju tijela, prikazuju žensku figuru i ljepotu žene", kaže Adrijana.

Ovoj dami na prvom mjestu su cipele, koje kupuje kad god i gdje god stigne i uvijek joj nedostaju "baš te jedne".

Ističe da joj ne treba puno vremena za spremanje za posao.

"Ako se javljam s terena, obučena sam ležerno i to ne odskače od mog svakodnevnog stila. Iznimka je puno teži make up za ekran. Privatno nikada neću biti tako našminkana. Ako ipak radim studijske emisije Lige prvaka u programu nosim haljine, štikle, a slično se odijevam i za večernje izlaske. Kada vodim 'OBN info', onda je to stroga elegancija, jednostavne linije te što manje boja", kaže Adrijana.

S obzirom na to da se bavi javnim poslom vrijeme koje joj je potrebno za šminku i frizuru za večernji izlazak već završi na poslu tako da joj kod kuće treba malo vremena da se spremi.

Kaže da cijeni rad kreatorke Matije Vuice i njene večernje haljine.

"Sviđaju mi se kreacije bh. kretorke Belme Tvico, a što se tiče svjetskih dizajnera, ako gledamo komercijalni ready-to-wear, onda je to Michael Kors. Poslovno gledano, smatram ga apsolutno nenadmašnim i zato me njegova globalna ekspanzija ne čudi", istakla je Adrijana.

Kako nam otkriva, njena najveća slabost su parfemi, a već duže vrijeme koristi J'adore od Diora i Guerlain Launches La Petite Robe Noire.

 Što se tiče stila sugrađanki u Sarajevu, kaže da se djevojke oblače po principu "copy - paste".

"To je moje zapažanje i na to utiče dosta stvari o kojima nekom drugom prilikom, ali moram priznati da zaista ima i djevojka koje se znaju lijepo skockati i koje nam posebno ljeti, kada je veliki broj turista u Sarajevu, osvjetlaju obraz", kaže Adrijana.

Dopada joj se stil top modela Kejt Mos jer izgleda kao da se ne trudi i zna od svega napraviti da to bude chic. Jednostavna je, a opet posebna i ženstvena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije