Ljepota

Jednostavne, a efektne modne kombinacije

Jednostavne, a efektne modne kombinacije
Jednostavne, a efektne modne kombinacije

Kada u proljeće sve procvjeta i zasija zašto ne biste i vi sijale u svojim novim proljećnim kombinacijama. Kombinacije koje su sastavljene od jednostavnih odjevnih komada a zanimljivog su dizajna, sasvim su dovoljne kako biste izgledale šik i moderno.

Nekada kada se mnogo više trudite da izgledate lijepo ali ne previše elegantno upravo odete u krajnost i dobijete autfit sa mnogo više detalja, nepotrebnih ukrasa i promašenih kombinacija. Zato ne trudite se previše dok sparujete stvari već pokušajte da se fokusirate na dva osnovna komada, a odatle neka jedan bude onaj koji bar malo više pažnje privlači, tj. koji vodi cijelu modnu priču.

Nekoliko jednostavnih, a šik kombinacija smo pripremili za vas a koje bi mogle da vas inspirišu ovog proljeća.

Pokažite svoja ramena

Majice i bluze koje se spuštaju preko ramena odličan su odjevni komad koji može i najjednostavniju kombinaciju da podigne na viši nivo. Sa toplijim danima poželjno je da pokažete i malo kože, a ovakav komad majice je odličan primjer za to.

Ukoliko niste sigurni u sebe da već obučete kraće suknje ili majice sa dekolteom, uvijek možete otkriti ramena. Ovaj dio tijela vek izgleda izazovno pa čak i ako ste tokom zime dobili koje kilo. Kako biste napravile odličan balans između gornjeg i donjeg dijela, najbolje je da uz ovakvu majicu obučete “konzervativniji” komad kao što su pantalone ili suknje srednje dužine.

“Nosite” sunce sa vama

Sa prvim osunčanim danima idealno bi bilo da malo razvedrite paletu boja na svojoj garderobi, a to ćete najbolje postići ako ubacite malo žutih nijansi u svoje proljećne autfite. Možete obući nešto žuto u gornjem dijelu kao što su majice ili košulje, ali isto tako i donji dio bi odlično izgledao u ovoj veseloj boji tako da se nemojte libiti da obučete žute pantalone ili žutu suknju.

Kada se javi dilema kako spariti žute komade sa ostalim bojama, onda je najbolje imati jednu žutu haljinicu i ne praviti sebi dodatne probleme. Savakako ćete izgledati sofisticirano sa malo žute u svojim modnim kombinacijama ovog proljeća.

Sijeno, slama

Kada sunce zauzme svoj tron, pa makar to bilo i u prolećnim danima, može se reći da umije prilično da zagreje a tada su vam već potrebni detalji koji vas štite od štetnog zračenja. Šeširi od slame su savšreni za ovaj period godine, a svaku kombinaciju može dodatno da osvježi. Kao i dobre naočare za sunce, šeširi predstavljaju one aksesoare koji su i lijepi i korisni.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije