Ljepota

Kako da nosite helanke (FOTO)

Kako da nosite helanke (FOTO)
Kako da nosite helanke (FOTO)

Šta god mislili o njima, bilo da vam se sviđaju, ili ih možda nikada ne bi ste obukli i izašli napolje odjevene u njih, sigurni smo da imate bar jedan par helanki u kući. Iako su one vjerovatno rezervisane za opušten vikend pored televizora, ili jutarnji odlazak u teretanu, ipak se nalaze u vašem ormaru.

Primjećujemo i da su helanke sve popularnije među slavim ličnostima, pa često možemo videti Kendal Džener i Žiži Hadid kako ih samouvjereno nose i od njih prave savršen modni komad. Tako da smo sve više svjedoci da helanke postaju sveprisutniji modni trend. Ako su uparene sa nekom dobrom jaknom ili super nakitom, ove “rastegljve pantalone” možete popeti na potpuno drugi nivo.

Sada ćemo vam pokazati 4 sigurna autfita u kojima helanke igraju glavnu ulogu, a opet izgledaju elegantno i šik!

Helanke i vojnička jakna

Prvi prijedlog je da ih nosite sa vojničnom, maslinasto zelenom jaknom. Iako je ovo jedna sportska kombinacija na prvi pogled, zapravo je i veoma ženstvena jer ističe i izdužuje vašu figuru. Uz jednostavnu rolku i patike za trčanje upotpunite ovaj autfit. Kao posljednji detalj možete staviti i jednobojnu kapu, sa puštenom dugom kosom koju ste prethodno uvili u blage talase.

Igrajte se teksturama

Još jedan način da nosite vaše helanke jeste da ih ukombinujete sa interesantnim teksturama. Tada je najbolje da obučete jednostavnu bijelu majicu, a preko nje navucite debeli kardigan sa izraženim radom, koji će vas ušuškati i dati dozu šarma. Sve upotpunite debelim šalom i spremni ste za dan. Izgledaćete sređeno i moderno, ali i udobno.

Teksas i helanke

Uzmite vaše sportske  helanke za trčanje i smjelo ih ukombinujte sa teksas košuljom ili teksas jaknom. Sigurno ćete biti primjećeni i u trendu, što i želite! Preko obucite jednostavnu meliranu rolku, a umjesto patika uzmite vaše čizme, kako bi razbili monotoniju. Za kraj vam je samo potrebna velika kožna tašna i spremni ste.

Fensi drvosječa

Uparite vaše helanke sa dugačkim kaputom, po mogućstvu u kariranom desenu. To je prilično smjelo, ali usudite se! Ispod obucite toplu dugačku rolku i upotpunite autfit sa elegantnim čizmama sa malom štiklom. Biće vam toplo, ali i izgledaćete šik, dok će helanke učiniti da se istakne vaša figura ispod svih ovih slojeva odjeće.

Nadamo se da su vam se dopali načini kombinovanja helinki u svakodnevne autfite, i da ste makare neku inspiraciju dobili. A kako bi ste vi to uradili?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije