Ljepota

Ketrin Zita Džons otkrila tajnu dobrog izgleda

Ketrin Zita Džons otkrila tajnu dobrog izgleda
Ketrin Zita Džons otkrila tajnu dobrog izgleda

Glamurozna 46-godišnja zvijezda je porekla navode da je išla pod nož, ali ne isključuje posejtu plastičnom hirurgu u budućnosti.

Ketrin Zita Džons je rekla da je za njen savršen izgled zaslužno redovno vežbanje. Kada su je novinari upitali da li je na holivudskim glumicama ogroman pritisak da ostanu mlade što duže, ona je odgovorila: “Ne morate da budete ljepotica da bi bili glumica, jer su uloge u posljednje vrijeme sve raznovrsnije i interesantnije. Ali, ja nimalo nisam protiv estetske hirurgije. Suprotno popularnom mišljenju, nisam išla pod nož – za sada, usudiću se da dodam. Ako osjetim potrebu, promijeniću nešto na sebi”, iskreno priča Oskarovka i dodaje: “Ako vas operacije činie srećnim, ko sam ja da kažem da je to pogrešno”.

Supruga glumca Majkla Daglasa, takođe otkriva da joj redovni treninzi pomažu da ostane u formi nakon što je u mladosti bila šampionka Britanije u stepovanju. “Srećna sam što imam memorisanu muskulaturu, pa kada se telo jednom pokrene čini se da se seća svega. Zaista osjećam da je zdravo za moje tijelo da se svakodnevno preznojavam. Trčim na traci ili brzo hodam napolju, i zatim odradim vježbe za tijelo i ruke, a često i odstepujem malo”, kaže Džonsova na kraju.

(NN, tracara.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije