Ljepota

Kombinezon: Odjevni predmet od jutra do večeri

Kombinezon: Odjevni predmet od jutra do večeri
Foto: N.N. | Kombinezon: Odjevni predmet od jutra do večeri

Pored toga što su sjajan način da unaprijedite i osvježite vaš stajling, koji često zna da postane monoton, kombinezoni su svestrani odjevni komad, koji možete nositi svakodnevno, bilo da je u pitanju poslovni ili kežual stil, za šetnju po gradu ili odlazak u kafić s prijateljicama.

Danas postoji veliki broj različitih modela koje možete birati prema vašem stilu i ukusu, ali i prilici u kojoj želite da ga nosite. Od lepršavih i transparentnih materijala, koji su odličan izbor za plažu, do ozbiljnijih krojeva sa suptilnim dezenom za posao - različiti stilovi i te kako variraju, što svakoj dami daje mogućnost da izgleda što je najbolje moguće.

Modeli s karnerima, otvorenim (off-the-shoulder) ramenima, širokim nogavicama ako je u pitanju dugački kombinezon, kao i oni sa zabavnim dezenom ne mogu biti neprimjetni.

Zbog jednostavnog i jednodijelnog dizajna, kombinezon je takođe idealan kada ne znate šta da obučete ili kada nemate mnogo inspiracije za sklapanje dvodijelnih kombinacija.

U potrazi za savršenim kombinezonom uvijek tražimo onaj koji će nositi svestranost i prilagodljivost različitim prilikama koje će ga istaknuti kao savršeni izbor u ormaru, koji se u nekoliko brzih promjena modnih dodataka iz dnevnog transformiše u večernji izgled. Za savršen kombinezon koji ćete moći nositi uvijek i svugdje birajte modele koji nose ili kombinaciju jednostavnih silueta i decentnog uzorka, jarkih boja ili spajaju zanimljivu siluetu i trendi detalje s neutralnom paletom.

Raskošni uzorci i lan obilježili su prve modele za ljeto, a neutralni tonovi su ipak uvijek najjednostavniji i najpopularniji izbor koji će se nositi od jutra do večeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije