Ljepota

Kožna jakna s farmericama ne izlaze iz mode

Kožna jakna s farmericama ne izlaze iz mode
Kožna jakna s farmericama ne izlaze iz mode

Savršen par - s kombinacijom poderanih farmerica i kožne jakne ne možete pogriješiti, a za uglađen look kožnu pencil suknju nosite s pletivom

Od Stelle McCartney do Guccija, mnogi su dizajneri bili inspirisani Jamesom Deanom ili se vratili u devedesete pa farmerice visokog struka uparili s kožnim jaknama ili bluzama. Bilo da ste okorjeli roker i bajker ili ujutro ne znate što ćete obući pa posegnete za trapericama i omiljenim kožnjakom, ovaj “dvojac” nikad neće izaći iz mode. Isto je i ove godine, a traper i koža istodobno mogu izgledati prilično rokerski i uglađeno.

Iz poznatog Saks Fifth Avenuea rekli su da su Stellini komadi od džinsa nešto što bi njena majka Linda nosila sedamdesetih. Obožavala je avangardne kožne majice i tanke jakne koje je nosila s farmericama visokog struka na kojima bi joj pozavidjeli brojni današnji hipsteri. Nešto modernije kombinacije kože i trapera uključuju kožne pencil suknje uparene s “oversized” traper košuljama.

Ali nema bolje kombinacije od poderanih farmerica, glomaznih gležnjerica s metalnim kopčama ili kožne jakne. Ovakva izdanja lako se prilagođavaju jutarnjim i večernjim izlascima, a uz par visokih potpetica možete otići i na važan sastanak, ali i sedmicu mode. Mnoge modne blogerice i trendseterice nedavno su poludjele za takozvanim “normcoreom”. Ovaj trend veliča jednostavnost. Sjetite se Julije Roberts ranih devedesetih jer baš ona najbolje opisuje esenciju ovoga stila.

Farmerice visokog struka, obične majice, velike kožne jakne, po mogućnosti od dečka, i bijele patike - savršen su spoj bile tada, ali su i danas. Da je ova kombinacija stvarno legendarna, znaju i Alexander Wang i Givenchy. Wangova jakna od trapera s kožnatim rukavima sjajan je odabir, posebno u ove sunčane jesenske dane.

Tom Ford upario je traper, kožu i visoke čizme - tri velika trenda ove sezone, a modne su ovisnice poludjele za ovim modelom čizama. Osim toga, s kombinacijom poderanih traperica i kožnate jakne ne možete pogriješiti.

Iako naizgled jednostavan stil, u njemu ćete sigurno biti totalno chic. Dobre farmerice i crna koža definitivno su najpoželjniji komadi u svakom ormaru. Styling “začinite” zanimljivom torbicom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije