Ljepota

Leopard bundice apsolutni hit

Leopard bundice apsolutni hit
Foto: Ilustracija | Leopard bundice apsolutni hit

Polako se približavaju hladniji dani, što znači da će glavni adut svakog outfita biti topli kaput. Bundice od umjetnog krzna idealan su odabir, bilo da se odlučite za one u neutralnim nijansama ili one s uzorkom.

U izboru su se našli kratki i dugi modeli, na kopčanje i na preklop, jednobojni i u color-block kombinacijama, kao i oni s nezaobilaznim leopard uzorkom, koji je ove sezone, čini se, popularniji no ikad.

Kao kaput A kroja ili tople bundice inspirisane šezdesetim godinama, leopard kaput donosi savršen spoj omiljenih krojeva te je istovremeno upečatljivog i svestranog uzorka.

Leopard kaputi i bundice su svoj prvi talas popularnosti doživjeli još sredinom šezdesetih godina kada su ih nosile prve IT djevojke modne scene poput Tvigi i Edi Sedgvik. Leopard kaputi i bundice su se na modnu scenu ponovno vratili prije nekoliko godina kada su ih u svoje zimske ormare i kombinacije dodale popularne djevojke nove generacije.

Od Kejt Mos, koja ga je kombinovala s potpuno crnom kombinacijom, do Alekse Čung, koja je leopard bundicu spojila s romantičnim haljinama i festivalskim favoritima s daškom rokenrola, nove popularne djevojke su svakom novom kombinacijom otkrivale čar i svestranost leopard kaputa. Uskoro leopard kaput se pretvorio u jedan od najtraženijih zimskih komada koji je u nekoliko dana nestajao s polica svih prodavnica i postao moderan klasik kojem su rijetki odoljeli.

Pojedini krojevi bundica izgledaju jednako glamurozno i luksuzno baš kao i bunde koje su nosile i još uvijek nose naše bake, a sve se kreću u cjenovnom rasponu mnogo pristupačnijem od klasične bunde od pravog krzna, što je još jedan motiv za kupovinu.

Luksuzne, a ekološki prihvatljive - to je najbolji opis bundi od umjetnog krzna koje se ove jeseni mogu pronaći u ponudi. A osim što će vam biti toplo, u krznenom komadu privlačićete pažnju. Nije nimalo lak zadatak preživjeti zimu, a pritom izgledati glamurozno, zato u pomoć priskaču šik krzneni komadi. Svjetske trendseterice uz bunde od crnog i smeđeg eko-krzna, nose i one u pastelnim ili jarkim bojama.

Bunde od umjetnog krzna sve su veći trend, a ne čudi ni zašto, jer sve se više brendova odlučuje na ova atraktivna zimska pokrivala od umjetnog krzna, počevši od modnih imena koja ih dosad nisu izrađivala pa sve do modnih kuća koje su se odrekle pravog krzna u korist onog umjetnog.

Prirodno krzno odavno nije dobrodošlo u svijetu mode, a sve više dizajnera radi isključivo s umjetnim krznom koje zahvaljujući današnjoj tehnologiji izgleda kao vjerodostojna kopija pravog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije