Ljepota

Mali trikovi kako da se dotjerate za 10 minuta

Mali trikovi kako da se dotjerate za 10 minuta
Mali trikovi kako da se dotjerate za 10 minuta

Kada negdje žuriš, ne znači da moraš da izletiš napolje u kućnom izdanju. Uz ove savjete bićeš tip - top za samo deset minuta.

Nemaš vremena da je pereš i feniraš, ali imaš vremena da je osvježiš šamponom za suvo pranje, koji se nedavno pojavio i na našem tržištu. Nemaš taj šampon? Pospi tjeme talkom i protresi kroz cijelu kosu. Ako ti je frizura takva da imaš šiške, operi samo njih pravim šamponom i balzamom, a ostatak kose pokupi u rep ili punđu.

Preskči podlogu za šminku, nanesi odmah puder, ali ne i tečni i onaj u prahu, nemaš vremena za oba. Tečni puder bolje pokriva, zato neka u žurbi to bude tvoj izbor.

Crveni karmin, kažu stilisti, vadi stvar kada se žuriš, jer čini da žena izgleda dotjerano. Pazi samo da ga naneseš pedantno, da ne namažeš i zube.

Nemoj da preskočiš rumenilo, koje možeš da naneseš i na gornje kapke, kada nemaš vremena za sejnke, kreone, ajlajnere. To možeš da uradiš i u liftu, ili u automobilu dok čekaš da se malo ugrije prije nego što startuješ, piše Mondo.

Ostala ti je još samo maskara. Sada shvataš koliko je bila kvalitena i skuplja maskara pametna investicija - samo nekoliko poteza četkicom je dovoljno za fenomenalan efekat.

Ako imaš koji minut, stavi parfem, ali pazi da u žurbi ne naprskaš svoja usta, oči, ali i da ne napraviš fleku na haljini.

Da, baš na haljini - taj komad odjeće se najbrže oblači, ne traži mnogo razmišljanja jer uz nju, osim obuće, ne moraš ništa da kombinuješ.

Ukoliko ćeš vrijeme van kuće provesti na otvorenom, a nisi zadovoljna kako si se našminkala, stavi naočare za sunce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije