Ljepota

Marija Uskoković Miss Kosova i Metohije

Marija Uskoković Miss Kosova i Metohije
Marija Uskoković Miss Kosova i Metohije

KOSOVSKA MITROVICA - Na tradicionalnoj manifestaciji "Izbor za Miss Kosova i Metohije", koja je u subotu uveče održana u prepunoj dvorani Kulturnog centra u Zvečanu, nadomak Kosovske Mitrovice, za najljepšu devojku je izabrana Marija Uskoković.

Više nego raspoložene posjetioce i atmosferu zagrejala je čuvena interpretatorka tradicionalne, nekada zabavne i džez muzike, Milica Milisavljević Dugalić, izvodeći najljepše numere sa svog starog i novog albuma, javlja čitalac Nezavisnih.

"Uvek se odazovem pozivu da učestvujem na sličnim događajima kao što je večeras. Na Izboru za Miss Kosova i Metohije tradicionalno nastupam više godina. Divno je videti sve te mlade i lepe ljude", rekla je Milica Milisavljević Dugalić dok se fotografisala sa najljepšom djevojkom Kosova i Metohije.

Za fantastičan i nezaboravan nastup Milica je nagrađena gromoglasnim aplauzom, a posebno oduševljenje se vidjelo na licu Aleksandra Spirića, predsjednika privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica.

Za prvu pratilju izabrana je Jovana Đukić iz Zubinog Potoka, dok je druga pratilja Kristina Krstović iz Leposavića.

Izabrane su i Miss šarma, talenta, interneta i miss fotogeničnosti.

Tradicionalnom događaju u Kosovskoj Mitrovici prisustvovale su i Anđelka Tomašević, Miss Srbije, predsjednica marketinga Miss YU kompanije Milanka Đorđević, koordinator vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju Zlata Radovanović i mnogi ugledni građani Kosova i Metohije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije