Ljepota

Mis BiH u top 5

Mis BiH u top 5
Mis BiH u top 5

Čini se da je mis BiH Isidora Borovčanin, koja se u nedjelju u Londonu bori za laskavu titulu najljepše žene na svijetu, na korak do iste, s obzirom na to da se na izboru "Top Model Miss World" uspjela plasirati u top 5 djevojaka!

Na taj način je uspjela ostvariti značajne bodove za finalni izbor.

"Ja sam presretna i prezadovoljna što sam izabrana u top 5 od 125 djevojaka. Mislim da je to ogroman uspjeh i da je osmijeh na mom licu tu sada iz opravdanih razloga", kazala je lijepa Paljanka.

Ona se na svjetskom izboru "Top Model" predstavila u kreaciji modne kuće "Carmen Line" dizajnerke Orijane Stojić  te privukla veliku pažnju javnosti. Ističe da je sam odlazak na Izbor za  mis svijeta jedna velika odskočna daska za njenu dalju  karijeru.

"Jako je važno pratiti svoje snove i ne osvrtati se na tuđa mišljenja. Najvažnija je podrška porodice i prijatelja, uvijek je bilo zamjerki i neistina za ljude koji se bave javnim poslom, potrebna je snaga da bi istrajali", dodaje Borovčaninova.

Ona, zajedno sa predstavnicama drugih zemalja, od 21. novembra boravi u Londonu i pojašnjava da su im dani ispunjeni obavezama - od sportskih takmičenja, snimanja, pres-konferencija i predstavljanja njihovih projekata "Ljepota sa svrhom". Djevojke su smještene u blizini "Excel" dvorane, gdje će biti održan finalni izbor i svakodnevno imaju probe za završni šou. Londonom je, kaže, očarana.

"Stekla sam mnogo novih prijatelja, i bogatija sam za jedno neopisivo veliko iskustvo. Sve u svemu, puno rada, ali i novih prilika za prijateljstva, promociju svoje države, ali i poslovne angažmane. Atmosfera je odlična, među djevojkama nema nezdravog rivalstva, upoznala sam mnogo interesantnih osoba, a najviše se družim sa predstavnicom Hrvatske, sa kojom i  dijelim sobu", podijelila je dio atmosfere bh. predstavnica na Izboru za mis svijeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije