Ljepota

Moćne kolekcije uz citate i čaj

Moćne kolekcije uz citate i čaj
Moćne kolekcije uz citate i čaj

Za večernje kombinacije Viktorija Bekam ponudila je suknje s aplikacijama u obliku velikih izrezanih mašni koje je kombinovala s majicama

Njujorška sedmica mode tradicionalno se održava dva puta u godini, a tokom ovog događaja ostvaruje se zarada koja premašuje onu s popularnog Super Bowla, njujorškog maratona i teniskog turnira US open.

Ovosedmična modna manifestacija održavana je u Linkoln centru, a priređeno je više od 350 revija i brojni popratni sadržaji.  Donosimo osvrt samo na neke revije koje su izazvale pažnju modnih znalaca.

Na reviji dizajnerke Viktorije Bekam, uz cijelu njenu porodicu, koja je zajedno s Anom Vintur iz prvih redova pomno pratila predstavljanje kolekcije, gosti revije su se zagrijali uz šolju vrućeg čaja, koja im je i više nego dobro došla, budući da njujorške temperature nisu prestajale padati. Kolekcija je dodatno zagrijala atmosferu čim se prvi komad, seksepilna crna uska haljina s ogromnim džepom u obliku tulipana na desnoj strani i upečatljivim dugmadima na torzu, pojavio na pisti. 

"Ideja je poigrati se volumenom i strukturom ", izjavila je Viktorija.

Njene kreacije su naglašavale žensku siluetu, ali s mjerom, boje su bile prilično živahne i vedre, ali sasvim nosive.  Za večernje kombinacije, ona je ponudila suknje s aplikacijama u obliku velikih izrezanih mašni koje je kombinovala s jednostavnim majicama.

"Osjeća se doza modernosti. Jedva čekam to da nosim", komentarisala je Viktorija.

Revija dizajnera Zaka Posena bila je u znaku top modela Naomi Kambel, koja je sve prisutne ostavila bez daha u raskošnoj haljini bordo boje.

Diana von Furstenberg je uz soundtrack iz trenutno najpopularnijeg filmskog hita "50 nijansi sive" predstavila moćnu kolekciju za jesen i zimu 2015.

Kreatorka je počastila cijeli bekstejdž omiljenim inspirativnim citatima: "Kad ostarite, svoje se prošlosti prisjećajte s radošću" i "Budite ponosni na svoju prošlost i živite punim plućima!"

Na njenoj reviji vidjeli su se i legendarna haljina na preklop izvedena u zavodljivoj crnoj čipki, duboki dekoltei i komadi u vatrenocrvenoj boji.

Za razliku od nje dizajner Aleksandar Vang nikad nije skrivao svoju veliku ljubav prema crnoj boji, koju je iskoristio u kolekciji za jesen i zimu 2015.

Uz objašnjenje kako ga klijenti svake sezone neprestano mole da napravi crnu verziju pojedinih komada, dizajner je odlučio svima stati na kraj i na njujorškoj sedmici isporučiti im potpuno crnu kolekciju.

Na reviji brenda "Diesel Black Gold" vladali su takođe crna koža, crni traper i detalji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije