Ljepota

Najljepša iz čiste sreće

Najljepša iz čiste sreće
Najljepša iz čiste sreće

Kanita Karišik, porijeklom iz BiH, nedavno je ponijela titulu najljepše djevojke na takmičenju "Miss Beauty of Noord-Holland", koje je održano u Holadniji. Riječ je o izboru najljepše djevojke jedne od najgušće naseljenih regija u Holandiji, na kojem je Karišikova trijumfovala.

Kako je u razgovoru za "Nezavisne" pojasnila, prvo je prošla kasting "Miss svijeta Holandije", pa joj je samim tim put bio lakši nego ostalim djevojkama koje su se prijavljivale putem interneta.

"Potom sam pozvana za oficijelni kasting za 'Miss Beauty of the Netherlands Noord-Holland', i tu sam postala finalistkinja", kazala je Karišikova.

Ona trenutno studira na Stomatološkom fakultetu u Amsterdamu po imenu ACTA i upis na isti smatra jednim od svojih najvećih uspjeha. Priznaje da je oduvijek voljela da na televiziji gleda izbore za mis svijeta, kao i da je priželjkivala da se jednog dana i sama nađe u toj priči.

"Zapravo, ja sam jedna obična djevojka koja nema puno iskustva u manekenstvu. To je bila, možda, čista sreća da sam uspjela", navela je ona.

Nakon što je ušla u uži krug za "Miss Beauty of the Netherlands", došla je u kontakt s jednim od najpoznatijih stilista u Holandiji.

"Čovjek po imenu Bastian van Šaik me uputio i uveo u svijet mode. Nakon toga sam imala otvoren put za revije na raznim modnim festivalima", ispričala je ona.

Govori da je u narednom periodu očekuje mnogo fotošutinga za razne holandske časopise i novine, kao i saradnja sa brojnim sponzorima. Ono za šta se ipak najviše priprema jeste 4. oktobar, kada je finale svih 12 provincija i konačna odluka za dalje takmičenje van granica Evrope.

Karišikova je do sada sve ljetne i zimske odmore s roditeljima provodila na ovim prostorima, te priznaje da veoma voli ovdašnje ljude i dodaje da se najljepše odmori upravo u Sarajevu, Zagrebu i Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije