Ljepota

Najtrendi sandale za vruće ljetne dane

Najtrendi sandale za vruće ljetne dane
Najtrendi sandale za vruće ljetne dane

Platforme retro looka definitivno su se vratile na velika vrata na modnu scenu.

Ali sada su robusnije, s masivnim petama i potplatima, a trenutno su najpoželjnije one s potpisom Sent Laurenta, i to model Candy koji dolazi u različitim bojama, materijalima i ukrasima. U njima su se po crvenim tepisima prošetale Elizabet Olsen, Džesika Čestejn i Vanesa Hadžins, a lista tu ne staje. Retro platforme totalni su hit pa zato kad birate sandale i odlučite se za njih, nećete pogriješiti. U svojim kolekcijama ih imaju sva prestižna dizajnerska imena, a ponuda brendova ulične mode donekle kaska za luksuznijim brendovima.

Nije prošlo puno vremena otkako je moda okrenula leđa ovakvoj vrsti cipela, a na scenu su se vratili elegantniji modeli. Ali trendovi se mijenjaju brzinom svjetlosti, a duh sedamdesetih ne može se oživjeti salonkama i delikatnim sandalama s tankim kaiščićima pa se platforme logično ponovo nameću.

Ljubiteljice ovog trenda definitivno treba da uživaju u modnom momentu dok traje, a platforme, kao što možete vidjeti, nikad nisu bile šarenije i efektnije. Pažnju je svakako najlakše privući otkačenim i neodoljivo kičastim modelima s punom petom kakve u kolekcijama ima najtraženija dizajnerka cipela Sofija Vebster, čiji modeli osvajaju veselim bojama i živopisnim detaljima, te Dolče&Gabana, Valentino ili Nikolas Kirkvud, donosi Tportal.hr.

Ako ste skloniji ponešto suptilnijem duhu sedamdesetih, onda će vam se svidjeti nešto klasičniji modeli s punom petom kakve u kolekcijama imaju Miu Miu, Guči ili Valentino u čijim se platformama na punu petu od smeđe kože s resicama nedavno njujorškim ulicama prošetala i Amal Kluni, advokat s nepogrešivim modnim instinktom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije