Ljepota

Naučite pozirati u bikiniju: Savršene poze koje pale svaki put

Naučite pozirati u bikiniju: Savršene poze koje pale svaki put
Naučite pozirati u bikiniju: Savršene poze koje pale svaki put

Naravno, obožavate svoj novi kupaći, ali to ne znači da želite da vas vašaprijateljica ili momak cijeli dan slika iz svakog ugla koji evidentno ne želite.

Ako želite fenomenalnu Instagram fotografiju u kupaćem ovog ljeta, vrijeme je da naučite sedam poza i savjeta koji će uvijek paliti!

I na plaži, ali i van nje vlada isto pravilo. Kada pozirate stojeći uspravno, najbolji način za poziranje jest praviti se da nosite imaginarne štikle. Na taj ćete način izdužiti figuru i vizualno postići izgled toniranih nogu.

Prebacite težinu na jednu stranu

Imamo tri riječi za vas: uglovi su važni! Ako prebacite tijelo ili nogu u jednu stranu odmah ćete ispast bolje na fotografijama. S razlogom i zvijezde na crvenim tepisima poziraju ovako.

 Podignite barem jednu ruku

Najgora stvar koju možete napraviti prilikom poziranja (nebitno što nosite) jest priljubiti ruke uz tijelo. Uhvatite šešir, kosu, naočale - što god vam u tom trenu ima najviše smisla, a istovremeno vam dolazi prirodno.

Nemojte zaboraviti nagnuti bradu

Koliko god lijepo ispadamo pod njime, sunčani sjaj može ostaviti itekako grube sjene na vašem licu. Podignite malo glavu prema kameri i pozirajte pod onim uglom za koji znate da je vaš "dobar ugao".

 Iskoristite vodu u svoju korist

Valovi su vaši najbolji prijatelji kada govorimo o prikrivanju dijelova zbog kojih se možda osjećate nesigurno, kao naprimjer guze ili bokova. Stanite lijepo i uspravno ako odlučite pozirati u vodi!

Ne odlazite na plažu bez marame

Marama koju ćete ležerno omotati oko struka ili bokova izgledaće puno ljepše od debelog peškira. Plus: poslužiće vam kao odličan rekvizit s kojim možete pozirati i izgledati totalno opušteno.

Na kraju izgledaćete najbolje i najljepše na onim fotografijama koje je neko slučajno uhvatio jer je osjećaj važan!

 

(Budiin.hr)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije