Ljepota

Naušnice - jedini nakit koji vam treba ovog ljeta

Naušnice - jedini nakit koji vam treba ovog ljeta
Foto: N.N. | Naušnice - jedini nakit koji vam treba ovog ljeta

Jedan od glavnih modnih dodataka ovog ljeta su naušnice. Ovoga puta u trendu su ogromni komadi, što upadljiviji - to bolje.

Predimenzionirane, obilježile su i osamdesete, tako da su čak i imale nadimak "lusteri", zbog veličine i bogatstva detaljima.

Naušnice koje će su hit ovih toplih mjeseci nose se od jutra do mraka uz sve kombinacije, od džinsa, preko poslovnih kostima, do večernjih haljina.

Osim klasičnih zlatnih i srebrnih nijansi, u fokusu su boje, poput plave, tirkizne,  žute, zelene, ljubičaste, ali i blještavi kamenčići, resice…

Za romantičarke su idealni modeli s leptirima i cvijećem, dok su za vječne rokerke najbolji izbor stilizovane "ziherice".

Umjetnički tipovi posegnuće za apstraktnim formama koje izgledaju poput skulptura, a trendseterke za biserima te atraktivnim naušnicama u boji. 

Izbor je veliki, svaka djevojka može pronaći nešto za sebe, važno je da ih nosi samouvjereno, jer to nisu komadi sa kojima može proći nezapaženo.

Inače, samopouzdanje je ključno za iznošenje bilo koje kombinacije, odjevne ili modnih dodataka. Zato, sjetite se, sve je u stavu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije