Ljepota

Neobični trikovi za ljepotu koje su koristile holivudske dive (FOTO)

Neobični trikovi za ljepotu koje su koristile holivudske dive (FOTO)
Neobični trikovi za ljepotu koje su koristile holivudske dive (FOTO)

Evo odake savršena ljepota čuvene Odri ili Marlen Ditrih.

Odri Hepbern

I dan danas je pojam ljepote brojnim ženama. Njene oči zavodile su mnoge slavne glumce, a kako bi joj koža bila zategnuta i bez podočnjaka, nakon buđenja je na njih stavljala kašike ohlađene u frižideru i ležala tako 10-15 minuta.

Džoan Kraford

Nije vjerovala u skupe tretmane. Njen proizvod za ljepotu broj jedan bila je - žvaka! Naime, Džoan je smatrala da žvakanjem žvake vežba lice i sprečava starenje i stvaranje bora.

Merilin Monro

Imala je neobičan trik za ljepotu. Na lice je nanosila sloj kreme protiv hemoroida i, zatim, debeli sloj pudera u prahu da bi dobila savršenu, blistavu put. Na žalost, zbog toga su sitne dlačice na njenom licu poprimile narandžastu boju.

Rita Hejvort

Nije podnosila neuredan izgled na ženama. Njeni ruževi su uvjek morali da budu iste nijanse kao i lakovi za nokte pa bez sklada na noktima i usnama nije izlazila iz kuće.

Bet Dejvis

Navodno je začetnica bjuti trenda stavljanja krastavaca na lice. Slavna glumica svako jutro je na oči stavljala dvije kriške hladnog krastavca, a preko noći na područje oko očiju nanosila je petrolejsko ulje.

Marlen Ditrih

Strašno je pazila na izgled, a najviše pažnje poklanjala je obrvama. Prvo ih je brijala, a zatim iscrtavala olovkom u tankom luku. Nikad nije nanosila maskaru na donje trepavice jer je smatrala da našminkane donje trepavice bacaju ružnu sjenku.

(Ljepota&zdravlje)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije