Ljepota

Nevena Stanković: Osmijeh najvažniji za početak dana

Nevena Stanković: Osmijeh najvažniji za početak dana
Nevena Stanković: Osmijeh najvažniji za početak dana

Novinarka BN televizije Nevena Stanković, koju gledaoci svako jutro uživo mogu da vide u Jutarnjem programu, trudi se da njen stil bude umjeren, ali i veseo, a ističe da je ipak najvažniji osmijeh na licu, posebno za početak dana.

"Najviše volim da oblačim ono u čemu se osjećam najbolje bez obzira na to da li se to drugima sviđa ili ne, ali ne volim previše ni da eksperimentišem u odjevnim kombinacijama", kaže Nevena koja gledaoce izvještava o dešavanjima iz Banjaluke.

Ona govori da se uglavnom oblači jednostavno, sa najviše tri boje.

"Ali kada dođe proljeće i ljeto, koje sa sobom nosi vesele tonove, tada najviše nosim cvjetne dezene, u svakom slučaju trudim se da sve bude nekako veselije", priča Nevena.

Jedna od njenih omiljenih kombinacija je crno-bijela sa crvenim detaljima, koje rado obuče za večernje izlaske.

"Što se tiče stila Banjalučanki, cijenim svačiji izbor, ali stvarno svašta može da se vidi, ima i modnih promašaja i stvarno dotjeranih djevojaka", ističe Nevena i dodaje kako je bitno pronaći sebe i osjećati se lijepo jer tada ne obraćamo pažnju na druge i sve je nekako vedrije.

Ona tvrdi kako nema nekog ko joj je modni uzor, jer sama zna šta želi i trudi se uvijek da bude svoja.

"Volim nakit, ali ni tu ne pretjerujem. Jedan detalj mi je bitan, ali to su uglavnom veće naušnice ili ogrlica", kaže Nevena.

Što se tiče modnih detalja, važno joj je da taj nakit nije prenapadan, da se ne ističe mnogo, ali da se ipak primijeti.

"Što se tiče kupovine, ne trošim mnogo novca na garderobu, a nemam ni određeno mjesto gdje kupujem. Obično mi se nešto svidi na izlogu pa to i kupim", kaže Nevena.

Ne voli da troši mnogo vremena na gledanje i traženje odjeće, jer uvijek tačno zna šta želi i za koju priliku kupuje te ide ciljano u šoping.

"Uglavnom kada kupujem, to su suknje i haljine koje svakodnevno nosim kako ljeti tako i zimi. Naprosto ih obožavam i kada ih nosim osjećam se posebno i ženstveno", ističe ona.

Najviše problema ima prilikom izbora obuće jer nosi mali broj i pri traženju odgovarajuće cipele izgubi najviše vremena.

"Nekada je to i neka prednost jer obično imam drugačiju obuću od ostalih", kaže nasmiješeno Nevena.

S obzirom na posao kojim se bavi, uvijek poštuje dress code sa elegantnijim detaljima, ali i privatno u većini slučajeva je u haljini i cipelama sa potpeticama.

"U patikama i trenerci, odnosno u opuštenijoj varijanti sam samo onda kada idem negdje u šetnju", dodaje Nevena.

Uvijek se šminka sama i vodi računa da izgleda što prirodnije.

"S obzirom na to da svako jutro ustajem u pet sati, počela sam koristiti Bourjois rotirajuću maskaru sa kojom se briže i lakše našminkam", ističe ona i dodaje kako u torbi uvijek ima sjaj za usne ili crveni ruž, ali ipak najviše koristi labelo u boji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije