Ljepota

Novi načini da nosite cvjetni print (FOTO)

Novi načini da nosite cvjetni print (FOTO)
Novi načini da nosite cvjetni print (FOTO)

Ako ste mislili da dobar cvjetni print "živi" samo na haljinama ili suknjama- prevarili ste se. Tokom ljetnje sezone ovaj dezen se najviše razigrava i širi na svim ljetnjim aksesoarima i modnim dodacima.

S obzirom da se ovaj print smatra modernom klasikom (poput vječitih pruga i karoa) mi smo spremni za nove i neočekivane načine da nosimo naš omiljene botaničke kreacije.

Umjesto odjevanja iste cvjetne haljine koju nosite iz sezonu u sezonu, zašto se ne biste odlučili za aksesoare sa prikazima najljepših cvjetova? Ovi razigrani modni dodaci osvježaju svaki look, i u stanju su da na instant način začine celokupnu modnu kombinaciju.

Pri tome, najveću ulogu imaju statement cvjetne sandale, papuče, patike koje će vam pružiti udobnost tokom ljetnjih šetnji, ali i svu pažnju skrenuti na vaše noge.

Bilo da ste ljubitelj kul svjetnih printova i urbane mode, ili obožavate klasične prikaze cvjeća na vašim nogama, sigurni smo da ćete ove sezone pronaći IT par, koji nećete poželjeti da skidate sa nogu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije