Ljepota

Novogodišnja toaleta: Haljine

Novogodišnja toaleta: Haljine
Novogodišnja toaleta: Haljine

Panika zbog toga kako izgledati u novogodišnjoj noći svake godine se ponavlja. Iako je istinita ona da je najvažnija unutrašnja ljepota, te večeri potrebno je učiniti nešto i od svoje spooljašnjosti. Izbor haljine nikada nije lak, ali ništa nije nemoguće.

Dopustite sebi nešto novo i drugačije i barem na jednu noć postanite glamurozna diva, nježna zavodnica ili disko kraljica.

Glavni trend novogodišnjih žurki su sjajni materijali i šljokice. Rijetke su prilike kada vas zbog toga niko ne gleda s podsmijehom, pa iskoristite priliku i pustite mašti na volju.

Mogućnosti su brojne. Ipak, pripazite da vaš šljokičasti i satenski "look" ne bi ispao kičast, pa radije, ako niste dovoljno vješti da spojite više blještavih komada odjednom, stavite samo jedan upečatljiviji detalj.

Ove sezone na velika se vrata u modu vratila čipka. Uvijek posebna i vrlo ženstvena, čipka je dobar izbor, ako želite da vas zapaze.

Siguran izbor za svaku imalo posebniju priliku svakako je mala crna haljina, koja bi trebalo da bude obavezan komad odjeće u ormaru svake žene.

Ona dolazi u raznim stilovima i krojevima, a nosi se jednako rado na gala slavljima, kao i na kućnim zabavama i svakodnevnim dnevnim ili noćnim izlascima. Ona će vas uvijek "izvući" kad niste sigurne što biste obukle.

Zavisno od prilike, možete je dopuniti prigodnim nakitom, šalom ili svilenom maramom, cipelama, torbicama, pa čak i zanimljivim čarapama.

Za one koje će u novu godinu ući na nekoj svečanijoj žurci, tu su i satenske haljine, elegantne i neodoljive.

Istina, one su "to much" za diskoteke i kućne žurke, ali u velikim svečanim salama sa kristalnim lusterima svakako ćete zasijati.

Modni detalji uvijek su siguran saveznik za upotpunjavanje izgleda. Čak i najjednostavnija jednobojna kombinacija uz lijep veliki komad nakita izgledaće posebno.

Novogodišnje slavlje dopušta ekstravagantni nakit, što veći i blještaviji, ali neka to bude ili samo ogrlica ili samo naušnice. Nemojte pretjerivati, ne želite da izgledate kao okićena jelka.

Iako skriven od pogleda, donji veš za najluđu noć zahtijeva dodatnu pažnju. Svilen ili čipkast, crn ili crven, nema veze, važno je samo da se u njemu osjećate posebno. Jer, nikad se ne zna…

Kod izbora svoje savršene novogodišnje kombinacije svakako imajte na umu da se u odabranoj odjeći morate osjećati opušteno, jer to je osnovni uslov za dobar provod.

Prekratke haljine radije preskočite i obucite neke u kojima ćete slobodno uživati u plesu i slavlju.

 

Novogodišnja toaleta:

Torbe

Kosa

Nakit

Parfemi

Oči

Cipele

Haljine

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije