Ljepota

Novogodišnja toaleta: Nakit

Novogodišnja toaleta: Nakit
Novogodišnja toaleta: Nakit

S obzirom na to da svaka žena koja ima imalo stila razumije suštinu i modnih dodataka, pitanje o tome da li je nakit bitan i koliko obogaćuje izgled nije nikada ni postavljano.

Klasični komadi nakita koji prkose promjenjivim modnim sezonama i koji će uvijek biti u trendu mogu postati dosadni ako ih prečesto nosite.

S malo raznolikosti i daškom kreativnosti osjećaćete se bolje u svojoj koži, a ljudi oko vas primjećivaće promjene na vašem izgledu.

Neobičniji i zanimljiviji komad nakita nije teško integrirati u outfit za bilo koju priliku, a pomoću njega uvijek možete zablistati nezavisno od sezone. Donosimo vam nekoliko prijedloga kako pomoću nakita ostaviti utisak originalnog i modernog izgleda.

Veličina je bitna. Dizajneri svake sezone lansiraju mnoštvo neobičnog nakita: veliki, šareni komadi nisu tek dopuna odjeći već se ističu u prvi plan, a rezultiraju odvažnim modnim stavom.

Narukvice upečatljive veličine, izuzetno duge naušnice i ekstravagantne ogrlice su vrlo trendi i ove zime.

Ako stavimo na stranu tradicionalan nakit od plemenitih metala, metalni nakit je relativno novi trend.

Iako masivan i većih dimenzija, uglavnom je vrlo lagan. Dizajn nekih takvih komada je strukturiran i elegantan, što čini vrlo lijepu kompoziciju, dok su drugi izraženih uglova i nepravilnog oblika. U svim slučajevima, metalni nakit je vrlo upečatljiv i odiše seksepilom, a naročito podiže jednobojnu odjeću.

Trend koji je u svijet nakita unio popularne uzorke poput zmija, slonova, cvijeća ili kukaca savršen je za one koji se vole poigravati raznim modnim elementima. Zadatak nosioca je kombinovati motive na nakitu i odjeći na originalan način i stvoriti zabavan i oku ugodan izgled.

Novogodišnja toaleta:

Torbe

Kosa

Nakit

Parfemi

Oči

Cipele

Haljine

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije