Ljepota

Obucite se u sve nijanse žute (FOTO)

Obucite se u sve nijanse žute (FOTO)
Obucite se u sve nijanse žute (FOTO)

Dame iz svijeta mode su lude za njom, obojite i vi vašu ljetnju odjeću žutom bojom.

Prva asocijacija na žutu boju je sunce, a sunčevi zraci nas ovog ljeta tjeraju da nosimo laganu i naravno, modernu odjeću. Prkosite suncu i odaberite ljetnje komade u ovoj divnoj toploj boji.

Kada je u pitanju najpopularnija ljetnja haljina, trendovi kažu da su prioriteti plava i bijela boja. Ali na ulicama su sve djevojke u plavim haljinama, kao u uniformama i kao da im nedostaje ideja. Predlažemo da obasjate ulice haljinom u žutoj boji, možete odabrati elegantan cvjetni stil, ili jednostavnu, poslovnu haljinu u žutoj nijansi koja će vam dati malo snage!

Ako volite žute haljine, možete da razmislite o korišćenju bijele boje u akcentima. Prebacite bijeli blejzer preko haljine ili kombinujte suknju u žutoj boji sa bijelom majicom ili košuljom. Za posao odaberite sandale sa visokom petom, a za neodoljiv Street Style izgled nosite patike.

Žute pantalone su još jedan modni izbor! Možete odabrati uske verzije pantalona i nositi ih sa modnim dodacima od rafije i slamnatim šeširom za stvaranje kežual izgleda na odmoru, ili odaberite pantalone širokog kroja u žutoj boji za formalniji izgled.

Ostavljamo vas u našoj galeriji i predlažemo nekoliko idealnih odjevnih kombinacija u boji toplog ljetnjeg sunca.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije