Ljepota

Odjevni komadi koje svaka žena mora da ima

Odjevni komadi koje svaka žena mora da ima
Odjevni komadi koje svaka žena mora da ima

Sve što je potrebno da izgledate savršeno je da znate za ove trikove, svaka žena u svom ormaru mora da posjeduje ove top odjevne komade. Garantujemo vam da ćete zablistati u svim šik odjevnim izdanjima koje ćete osmisliti za ovu proljećnu sezonu.

Donosimo vam ključnih komada odjeće, ali ih obavezno osvježite nekim specifičnim detaljem i tako "razbijajući" monotoniju koja može da nastane ukoliko vaša odjevna kombinacija nema nijedan pečat sa vašim ličnim potpisom!

Uske hlače

Svaka žena u svom ormaru mora posJedovati par onih "čarobnih" farmerki u kojima izgleda savršeno i vitko.

Par uskih hlača se slaže uz gotovo svaku odjevnu kombinaciju, pa ćete se bez problema odlučiti za njih kada vam ponestane inspiracije.

Dobro skrojen sako

Sakoi nikada neće izaći iz mode, savršeni su za skoro sve prilike (posao, svečani događaji, izlazak u grad, itd). Vodite računa da je dobro skrojen i strukiran, ako ne nađete takav da kupite, odnesite kod krojačice koja će po vašim mjerama sašiti idealan komad. Takođe vodite računa da ga odaberete u boji koja odgovara vašem tenu.

Upadljiv pojas

Jedna od stvari na koje mnoge žene ne obraćaju pažnju, kada je modni stil u pitanju, je na detalje. Ako niste neki ljubitelj nakita, predlažemo da nabavite upečatljiv pojas. Ne samo što će vam struk užim u samo nekoliko sekundi, nego će i cijeloj odjevnoj kombinaciji dati jednu novu dimenziju.

Kaput u boji kamile

U kojem god godišnjem dobu da se nalazite, kaput u kamiljoj boji je must have komad odjeće! Možete ga kombinovati i na sportski i elegantni način, a nosićete ga od jeseni do kraja proljeća!

Šik patike

Zar postoji tako nešto kao šik patike?! Da, ako se ukombinuju sa šik kombinacijom! Sve je više stilistkinja i modnih gurua koji upravo pribjegavaju ovakvom odjevanju, pretvarajući par patika u šik odjevni komad i time uvodeći nas u jednu novu eru ženstvenog odjevanja, piše Mogu ja to sama.

Kašmir

Bilo bi poželjno da u svom garderoberu imate jedan kašmirski džemper. Pored elegantnog izgleda i mekoće koju on ima, idealan je za sve prelazne periode, a naročito za proljećnu sezonu (još ako je i u pastelnoj boji).

Klasična bijela košulja

Bijela košulja se može kombinovati sa gotovo svakim stilom! Možete je nositi na posao, školu, intervjue, izlaske, praznike i još mnogo prilika. Idealna je jer se kobinuje i sa ležernim odjevnim kombinacijama, kao i sa poslovnim i svečanim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije