Ljepota

Operiše se da bi imala najveće grudi na svijetu

Operiše se da bi imala najveće grudi na svijetu
Operiše se da bi imala najveće grudi na svijetu

SIDNEJ - Sara Mari Samer (23) iz Sidneja u Australiji, koja se bavi modelingom, važi za djevojku sa najvećim silikonskim grudima u cijeloj državi.

Nosi grudnjak veličine 8M, a zanimljivo je što je najveći broj brushaltera u ovoj zemlji 8I, što je prema našim standardima nevjerovatna jedanaestica.

"Mislim da ljudi ne shvataju da ja zaista želim da izgledam ovako. Srećna sam kada vidim da izazivam osmijeh na licima drugih ljudi, a to nikako ne može da bude loša stvar", rekla je Sara Mari i dodala da su joj grudi pomogle u poslu i stvorile joj armiju fanova, piše Telegraf.

Prvi posao je dobila na Novom Zelandu kada je imala 17 godina, a tada je nosila grudnjak 65B, odnosno dvojku, ali ih je ubrzo uvećala na 70D što je odgovaralo našoj petici. Međutim nije bila zadovljna pa je uradila još dvije plastične operacije.

Ipak, nije bilo sve kako je ona željela. Pored toga što zbog veličine njenih grudi otežano vozi, nakon posljednje operacije je na lijevoj dojci dobila infekciju zbog koje su joj izašli plikovi.

Morala je da pije antibiotike i hirurg je htio da joj izvadi silikone. Međutim, ona mu to nije dozvolila. Kada je ozdravila ubijedila ga je da ipak ostave sve na svom mjestu. I nakon svega toga, ona već uveliko planira svoju sljedeću operaciju kako bi još jednom povećala obim grudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije