Ljepota

Otvoren um Louisa Vuittona

Otvoren um Louisa Vuittona
Otvoren um Louisa Vuittona

Interaktivna prezentacija pripreme jedne modne revije i procesa spremanja manekenki i manekena za reviju, samo je dio onoga u čemu istinski ljubitelji mode uživaju zahvaljujući izložbi "Serija 2: Prošlost, sadašnjost i budućnost", modne marke "Louis Vuitton", koja je otvorena u Holivudu.

Na izložbi je, pored starijih kolekcija, predstavljena i kolekcija proizvoda za sezonu proljeće - ljeto 2015, koja je ranije prezentovana u okviru sedmice mode u Parizu.

Na samom ulazu izložen je ogromni trodimenzionalni logo "LV", koji ova modna kuća koristi od 1908. godine.

U prostoru "North Highland Avenue", gdje je smještena modna kuća "Louis Vuitton", nećete naći proizvode za prodaju, ali ćete potpuno slobodno moći prošetati ogromnim prostorom u kojem je postavljena ova impresivna izložba s ciljem da da uvid u vremensku viziju ovog brenda.

"Ukoliko biste željeli da otvorite um jedne modne kuće i da zavirite u isti, to je ono što će vam pružiti ova izložba", naveo je Majkl Burk, izvršni direktor "Louisa Vuittona".

Takođe, postavka obuhvata hologramske projekcije legendarnog "gepeka", koji predstavlja gradivni blok "Vuittonovog" globalnog biznisa. Tu su i naslijeđeni komadi - uključujući cipele Grete Garbo.

"Kada prolazite kroz izložbu imate drugačija iskustva o proizvodima i epohama koje su obilježili. Prednost 'Vuittonove' odjeće je u tome što je funkcionalna, odnosno nosiva. Želim stvoriti modni izričaj, ali ne kao ranije, da ljudi ovaj brend vežu samo za recimo crnu odjeću, već želim da izgradim konzistentnost", pojasnio je Nikolas Gesker, autor izložbe i umjetnički direktor ovog brenda u Londonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije