Ljepota

Ovo su savršeni kaputi za predstojeću zimsku sezonu

Ovo su savršeni kaputi za predstojeću zimsku sezonu
Ovo su savršeni kaputi za predstojeću zimsku sezonu

Mnogo je svojstava koja se prilikom odabira kaputa moraju uzeti u obzir – od boje i oblika, pa do vrste tkanine. Izbor kaputa nikad nije bio veći, a kroz pregled ponude ovih odjevnih komada odaberite onaj koji će vam najbolje pristajati, piše tportal.

Cocoon kaputi: Ovaj tip kaputa pokazao se kao izvrstan odabir za dame koje se u hladnijim mjesecima vole poigravati sa slojevitim načinom oblačenja. Višak prostora u predjelu ramena olakšava nošenje glomaznih zimskih vesti i slojeva odjeće. Iako silueta ovog kaputa djeluje nekoliko brojeva veća, čiste linije čine strukturirani oblik koji vam neće podariti vizualno deblji izgled kao što se čini na prvu.

Kaputi s izraženim printom: Ako vam je ove sezone dosadilo nositi tipičan crni kaput, isprobajte čari jakih printova. Ovakav tip kaputa dokazuje da ste spremni na modna riskiranja. Osim toga, u njemu sigurno nećete proći nezapaženo. Ako ste u potrazi za kaputom koji će najbolje odgovarati svakodnevnim casual kombinacijama, odaberite onaj s jednostavnijim printom.

Dvobojni kaputi: Kaputi koji stižu u dvije boje savršen su izbor za postizanje glamuroznog izgleda bez pretjerivanja. Ako ste zabrinuti za izgled u ovom tipu kaputa, odaberite dvobojni model na kojem se tamnije boje nalaze na dijelovima tijela koje želite kamuflirati.

Dugi kaputi: Ako želite postići wow efekt u hladnijim mjesecima, dugi kaputi će vam pomoći upravo u tome. Oni izražajnih ovratnika dat će pravu dozu dramatičnosti vašem outfitu.

Kaputi jarkih boja: Ništa ne može razbiti sivilo tipičnog zimskog dana kao kaputi u jarkim bojama. Prilikom odabira živih nijansi, odlučite se za onaj jednostavnog oblika s minimalističkim detaljima.

Klasični kaput s dvostrukim kopčanjem: Ovaj primjerak kaputa pokazao se kao bezvremenski odjevni komad. Inspiriran mornarskim stilom odijevanja, najviše uživa svoju popularnost zbog siluete koju pružaju dvostruko kopčanje i glomazni gumbići.

Romantični kaput-ogrtači: Kaputi nalik kućnim ogrtačima vašoj svakodnevnoj odjevnoj kombinaciji podarit će dozu glamura starog Hollywooda. S ovim tipom kaputa, koji krasi traka, dodatno ćete naglasiti struk.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije