Ljepota

Pet aksesoara koji će vas zagrijati tokom zime

Pet aksesoara koji će vas zagrijati tokom zime
Pet aksesoara koji će vas zagrijati tokom zime

Uklopite ove udobne, tople i trendi aksesoare u neponovljiv zimski outfit!

Iako je jedno od često najnepoželjnijih godišnjih doba, zimski period može da bude veoma inspirativan i zabavan za osmišljavanje modnih kombinacija...

Naravno, prvi izazov nam predstavlja pronalaženje toplih i jednako trendi komada, koje možemo spajati i kombinovati tokom cijele zime.

Kako biste uspeli da dobijete neponovljiv outfit, riješili smo da vam predstavimo 6 aksesoara koji će vas zagrijati. Pored toga- oni su i veoma trendi!

Prsluk ispod kaputa

Jedan od najvažnijih pravila slojevitog odjevanja je da nosite tople stvari – uz tijelo. Uniqlo’s prsluk je zahvaljujući mekom punjenu veoma topao i dolazi u praktičnoj torbici za nošenje, tako da ga možete ponijeti sa sobom gdje god da krenete. Dimenzije torbice se mogu uklopiti uz svaku torbu. Barbour takođe nudi široku liniju tankih uložaka za kaput, koje možete nositi ispod bilo koje vrste zimskog kaputa. Pitaćete se kako ste živeli bez njega.

Vunene hulahopke

Predstavljamo vam najnoviju tehnologiju čarapa, koja će vašim nogama pružiti toplotu. M&S je predstavio čarape koje su kompletno obogaćene merino vunom u predijelu prstiju. Pretty Polly’s Heat sense čarape zahvaljujući tehnologiji prediva zadržavaju toplotu tijela.

Dugačke rukavice

Lako je izgubiti rukavice tokom svake zimske sezone, ali kada su one velike i čuvaju vašu cijelu ruku i podlakticu toplom, biće teže da se to ponovi, zar ne? Modeli bez prstiju, koji dosežu cijelu dužinu ruke su možda praktičnije za nošenje od klasičnih rukavica. Odaberite model po vašem izboru i obavezno obratite pažnju na sastav materijala.

Kvalitetan veš

Majica od kašmira- uprkos tome što je malo skuplja, promijeniće vam život na bolje. Ova majica zajedno sa toplim hulahopkama održava toplotu tela, te nećete osećati hladnoću.

Tople čarape

Čim se temperatura na živi spusti, često se javlja osećaj zaleđenih prstiju. Zato ćemo ove sezone poželjeti dobrodošlicu toplim čarapama od vune i kašmira, koje ćemo nositi unutar naših gležnjerica. Dodatni savet: poslužite se toplim ulošcima za obuću!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije