Ljepota

Prvakinja RS voli vedre boje

Prvakinja RS voli vedre boje
Prvakinja RS voli vedre boje

Patike i trenerke, ali i farmerke i šalovi, neizostavni su u garderoberu Ane Ilijašević, devetnaestogodišnje aletičarke Banjaluke, koja voli vesele boje.

Ne robuje modnim trendovima, ali oni koji je poznaju kažu da je uvijek lijepo obučena i sređena.

"Opuštena sam i pozitivna osoba, a to se, naravno, odražava i na moj stil odijevanja. Jednostavno, volim da kad nešto obučem ne moram paziti kako ću sjesti i da li uopšte mogu sjesti. Ne bih mogla precizno da opišem svoj stil, ali ono što ga odlikuje u najvećoj mjeri su vesele boje i udobni komadi odjeće i obuće", kaže Ana.

DIVNE HALJINE: Ana nije od onih djevojaka koje svake sezone moraju da imaju odjeću novih kolekcija poznatih kreatora.

"Ne robujem svjetskim trendovima i smatram da neki komad odjeće ili obuće može biti moderan i po nekoliko godina, a ne samo jednu sezonu. Najjednostavnije mi je da sve to pratim preko raznih domaćih i stranih blogova, kojih je bar u današnje vrijeme na pretek", priča mlada Banjalučanka.

Ona ipak izvaja jednog kreatora čiji rad veoma cijeni - Zuhaira Murada.

"Kako nisam u svijetu mode, ne bih mogla sa velikim samopouzdanjem da izdvajam najbolje ili meni omiljene kreatore. Ali, meni su bez izuzetka najbolje haljine kreatora Zuhaira Murada", ističe Ana.

Ovoj djevojci nije bitno da li je nešto jeftino ili skupo. Kaže da je nakon maturske haljine, najskuplji komad odjeće jakna, koju je platila 200 KM.

S obzirom na to da treninge ima svaki dan, prvakinja Republike Srpske na 100 i 200 metara za juniorke, a do prošle godine i prvakinja BiH u istim disciplinama, najčešće nosi trenerke i patike. Obožava i karirane košulje i farmerke.

"Kada je izlazak u pitanju, volim da spremanje ide polako i da počnem što je ranije moguće. Jedino tada sam sigurna da neću ništa preskočiti i zaboraviti. Kada imam dovoljno vremena, krenem sa spremanjem i dva sata prije i tada se provjereno osjećam zadovoljnije sobom", kaže Ana.

SVE NIJANSE ZELENE BOJE: Atletičarka Banjaluke voli vesele boje, ali i bež.

"Iako volim vesele boje, već neko vrijeme u mom ormaru dominiraju blijedoroze, bež i siva boja. Smatram da te boje najbolje odgovaraju kako mom tenu, tako i ličnosti. Volim i ljubičastu, kao i sve nijanse zelene", dodaje Ana.

Garderober šarmatne atletičarke i i studentkinja ekonomije ne bi bio potpun bez šalova. Voli da odjevnu kombinaciju upotpuni neobičnim ešarpama.

"Obožavam šalove, jer mogu učiniti i najobičniju kombinaciju posebnom i rijetko se može pogriješiti s njima. Takođe, preferiram sitni nakit, koji nije toliko upadljiv, ali je, ipak, efektan, jer smatram da je, kad je nakit u pitanju, manje uvijek više", govori Ana.

Voli da se šminka, nigdje ne ide bez kreme za ruke, pudera, a ističe važnost korištenja preparata za skidanje šminke i čišćenje lica.

"U mom neseseru su uvijek krema za ruke, vlažne maramice i labelo, a neizostavan je i puder ili korektor. Sve ostalo se može naći, a i ne mora", dodaje Ana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije