Ljepota

Revija 'Victoria's Secret' :Modni spektakl umalo debakl

Revija 'Victoria's Secret' :Modni spektakl umalo debakl
Foto: N.N. | Revija 'Victoria's Secret' :Modni spektakl umalo debakl

Uprkos brojnim kontroverzama i problemima koji su pratili ovogodišnji šou "Victoria's Secret", revija najpoznatijeg donjeg veša u svijetu održana je u Šangaju.

"Victoria's Secret" modeli u ovaj grad u Kini su otputovali prije nekoliko dana, kako bi se intenzivno mogli pripremiti za spektakularan modni šou u režiji jednog od najvećih proizvođača donjeg veša.

Ipak, istovremeno su se suočavali sa brojnim problemima, između ostalih mnogim modelima i muzičarima koji je trebalo da nastupe na reviji nisu odobrene vize za Kinu, pa su od zvučnijih imena šou morale da propuste manekenka Điđi Hadid i pjevačica Kejti Peri.

Zatim je menadžment brenda "Victoria's Secret" imao poteškoća u dogovorima s kineskim vlastima i u vezi sa samim snimanjem, emitovanjem i puštanjem u javnost promotivnih materijala koji su pratili reviju. Naime, nijedno saopštenje nije moglo biti pušteno u javnost prije nego što ga pročita neko iz Vlade.

U anđeoske redove od čak 55 modela, više i manje poznatih, ove su se godine vratile Kendis Svonpul i Karli Klos. Pistom je prošetan i milione dolara vrijedni "Fantasy Bra", a čast da ga nosi imala je Lais Ribeiro. Grudnjak je izrađen od osamnaestokaratnog zlata, ukrašen je s 6.000 komada dragog kamenja: dijamanata, žutih safira i plavog topaza, a njegova izrada trajala je 350 sati. Još jedna od zanimljivosti bila je i kolekcija koju je ekskluzivno za ovu reviju dizajnirao "Balmain".

Bela Hadid, Adriana Lima, Džasmin Tuks, Džozefin Skriver, Kendis Svonpul samo su neke od ljepotica koje su okupirale pistu i zagolicale maštu prisutnih, a šarmantna Alesandra Ambrosio ovom revijom najavila je da je završila svoju karijeru anđela.

Televizijsko emitovanje šoua, zahvaljujući kojem ovaj brend zaradi milione dolara, zakazano je za 28. novembar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije