Ljepota

Sandra Zrnić najviše voli torbe i cipele

Sandra Zrnić najviše voli torbe i cipele
Sandra Zrnić najviše voli torbe i cipele

Sandra Zrnić, voditeljka i novinarka na Radio-televiziji RS (RTRS), kaže da, iako su gledaoci navikli da je na malim ekranima vide elegantno obučenu, privatno ipak više preferira opušteniji način oblačenja.

"Privatno nosim džins, patike, majice sa printom, kombinacije sportsko-elegantno, kožne jakne, a šminka je svedena na minimum. Znači, potpuno suprotno onome što se vidi na ekranu. I to je ono u čemu se ja osjećam najbolje i opušteno", kaže Sandra.

Ipak, navodi da to nije strogo pravilo jer sve zavisi od mjesta i prilike i u skladu s tim se i oblači.

"S obzirom na to da radim na televiziji, jednostavno rečeno, moram biti uvijek pristojno obučena i poštovati dres kod. Mada i da ne radim ovaj posao, mislim da bih se isto oblačila i ponašala", ističe ona.

Ono što zamjera sebi jeste što je ranije mnogo više trošila novca na garderobu jer je kupovala stvari koje na kraju nikada nije obukla.

"Sada je to drugačije jer kupujem manje, ali kvalitetnije. Najviše volim svedene linije, dobre torbe i cipele. Garderoba mi je najčešće kombinacija crne i bijele boje, ali zato cipele moraju biti druge boje", kaže Sandra.

U Banjaluci kupuje samo u nekoliko butika, a često ide u inostranstvo u šoping ture kako bi nabavila omiljene stvračice.

"Odjeća ne mora biti markirana. Prednost dajem onome u čemu se osjećam dobro. Najviše novca trošim na kozmetiku. Mijenjam preparate jer se koža bukvalno zasiti istih proizvoda", navodi Sandra.

Govoreći o svojim koracima u novinarstvu, ona kaže da se već duže bavi ovim poslom.

"To je posao koji volim, ali i koji oduzima mnogo vremena. Traži dosta odricanja, ali kada ti uđe pod kožu, onda je to kasno. Da nisam novinarka, radila bih sigurno posao koji bi mi omogućio svakodnevnu komunikaciju sa drugim ljudima. Ne volim biti sama ne samo na poslu, kancelariji, već ni kod kuće", kaže Sandra.

Istakla je da je trenutno voditeljka Jutarnjeg programa, ali i da priprema Dnevnik 1 i 3.

"Moj novinarski početak je bio u 'Nezavisnim', zatim na Radiju RS, pa tek onda RTRS. Rad u svakom mediju ima prednosti i mane, nekad je lakše, a nekad teže, ali nakon što sam prošla put od printanog do elektronskog medija, televizija je sada meni najdraži. Ne znam šta će biti u budućnosti", kaže Sandra sa osmijehom.

OBAVEZNE STVARI U NESESERU

Parfem Bvlgari

Krema Mixa

Maskara Lancome

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije