Ljepota

Sara Džesika Parker, kraljica moderne elegancije

Sara Džesika Parker, kraljica moderne elegancije
Sara Džesika Parker, kraljica moderne elegancije

Sara Džesika Parker se u ponedjeljak 13. aprila pojavila u emisiji Dejvida Letermana u fantastičnom maslinasto zelenom kombinezonu.

Ispred Letermanovog studija u Njujorku elegantno je pozirala u ovoj IN kombinaciji. Kombinezoni su trenutno apsolutni hit i rijetko koja zvijezda im može odoljeti. To i ne čudi jer ih je lako kombinovati, izdužuju figuru i daju sofisticiran izgled, piše Budi-in.

Ali, Sara modna ikona kakva jest, odvela je sofisticiranost na jedan viši nivo. To je učinila krojem i bojom kombinezona.

Glumica se odlučila za maslinasto zelenu boju i širi kroj kombinezona koji njenoj krhkoj građi savršeno odgovara. Svoj izgled je zaokružila efektnom torbicom, sandalama obasutim šljokicama što je pojačalo efekt glamura i sakoom u pastelno zelenoj boji. Sako je bio odličan izbor jer je osvježio kombinaciju, da ne spominjemo koliko su pastelne boje trenutno u modi, a tačka na i bio je nakit koji su sačinjavale čak tri pažljivo odabrane biserne ogrlice. Šminka: zeleno sjenilo i ledeno roze usne, pratila je ton čitave kombinacije.

Sara je tako pokazala koliko je lako izgledati fenomenalno, a utrošiti tako malo vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije