Ljepota

Savršen donji veš za Dan zaljubljenih (FOTO)

Savršen donji veš za Dan zaljubljenih (FOTO)
Savršen donji veš za Dan zaljubljenih (FOTO)

Kada pomislimo na obnovu garderobera, nikada ne bismo pomislili da je donji veš označen kao jedan od ključnih investicionih komada, sve dok nismo čuli mišljenje Dita Von Teese koja je uspjela da nas zaintrigira i moramo da priznamo, krajnje oduševi...

Glamurozna burleska plesačica pored uvijek famoznog načina šminkanja, takođe je odličan poznavalac underweara zbog čega nas je savjetovala da baš sada investiramo u dobar donji veš. Pravi razlog?

Osim što nam se bliži Dan zaljubljenih, Dita je riješila da nam otkrije kako pravilno da kupujemo i biramo komade, bez obzira na Valentinovo... Jer, ono što ona pokušava da nam kaže, je da zavođenje nema nikakve veze sa drugim ljudima već samo sa vama i vašim personalitijem!

Prvi obavezan komad je crna čipka : Crna čipka je sofisticiran, elegantan i pomalo erotski komad koji izgleda sjajno na svakoj ženi. Zato stalno ponavljam da treba investirati u jedan dobar set. Kupite grudnjak koji vam odlično pristaje i dva, do tri para odgovarajućeg donjeg veša, različitog kroja. Donji veš bi trebalo da dvostruko više traje od grudnjaka, tako da je pametno kupiti bar dva para. Bonus: za specijalne prilike odaberite haltere!

Nemojte da se oslanjate na veličine sa etikete: Nikada ne kupujte donji veš koji je neudoban ili mali, samo zato što vam se sviđa ono što piše na etiketi. Prvo probajte sve modele kako biste vidjeli kako vam stoje i nikada ne kupujte preuske stvari. Ako vam se ne sviđa veličina koja piše na etiketi (i želite da ona bude manja) isijecite ih. Zapravo, isijecite ih svakako.

Birajte underwear u raznim bojama: Grudnjak i donji veš u jakim bojama je obavezan, ako želite da posjedujete pravu kolekciju underweara. Birajte vesele boje, poput crvene, ljubičaste ili zelene!

Korset preko pojasa (waist trainer): Postoji puno dezinformacija o tome šta je waist trainer, a u posljednje vrijeme primjetan je sve veći broj kompanija koje izrađuju te čudesne stretch korsete, koji smanjuju obim stomaka. Važno je da pogledate u prošlost i u nekadašnje proizvode za oblikovanje tijela, i shvatićete da ne možete smanjiti svoj struk uz običan korset od likre...

Samostojeće čarape za zimu će grejati vaše noge, a pored udobnosti, bićete i sexy

Ponesite haltere za Dan zaljubljenih: Ako nikada niste probali haltere i čarape, sada je pravi trenutak da to uradite! Crne čarape i podvezice su uvijek sofisticiran i erotski komad veša, zato bi trebalo da priuštite sebi kvalitetniji komad. Nosim podvezice svakodnevno, tako da su modeli iz moje kolekcije veoma funkcionalni i kvalitetni. Nemojte sakrivati donji veš - pokažite ga.

Manje je uvijek više: Ovo je ljepota donjeg veša! Bez obzira na vaš personaliti, možete ponijeti bilo koju vrstu - i biti šta god poželite!

Iako ste singl, Dan zaljubljenih je takođe vaš dan: Krajnja zavodnička praksa u svakodnevnom životu se zasniva na pronalaženju načina da ulovite ili osvojite nekoga.

Zavođenje na najvišem nivou dolazi iz projektovanja svog savršenog svijeta, a baš tada će drugi ljudi poželjeti da budu dio njega. Kreiranje  predivnog životnog prostora je jednako važno.

Opušten look je najprivlačniji: Zapamtite da ne morate da birate između glamura i udobnosti..

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije