Ljepota

Seksi jednodijelni kupaći kostimi za kraj ljeta (FOTO)

Seksi jednodijelni kupaći kostimi za kraj ljeta (FOTO)
Seksi jednodijelni kupaći kostimi za kraj ljeta (FOTO)

Ukoliko ste pratili modne trendove za ovo ljeto, sigurno ste primijetili da su modnim pistama dominirali jednodijelni kupaći kostimi. Popularni dizajneri uvrstili su ovaj ljetni odjevni komad na must have listu i oni su sasvim zasluženo vladali modnom scenom i plažama širom Evrope i svijeta.

Iako je većina vas ovog ljeta radije birala bikinije, kako bi dobila što ljepši preplanuli ten, bilo bi dobro da za sebe nabavite i jedan model jednodijelnog kupaćeg kostima, naročito ako ste planirale da na svoj odmor krenete ovih dana.

Bijeli kostim

Da biste pred sam kraj ljeta izgledale elegantno, ženstveno i luksuzno, odlučite se za jednodijelni kupaći kostim bijele boje. Možete ga nositi s efektnom maramom ili laganim gornjim dijelom i izazvaćete divljenje gdje god da se pojavite.

Boho stil

Veoma atraktivni modeli kupaćih kostima za ovo ljeto bili su kostimi boho stila. Zašto se i vi ne biste odlučili za jedan pred sam kraj ljeta? U ponudi se može naći mnoštvo interesantnih modela boho stila, a vi ih možete upotpuniti i efektnim detaljem u kosi ili trakicom kojom ćete ukrasiti svoju pletenicu.

Cvjetići su uvijek u modi

Cvjetni print je ovog ljeta bio apsolutni modni trend koji smo najradije nosile na haljinama i pantalonama. Međutim, cvjetni print bez ikakve sumnje možete nositi i na svojim jednodijelnim kupaćim kostimima. Odaberite model retro stila, upotpunite ga damskim šeširom i izgledaćete nevjerovatno uglađeno i romantično.

Rock chic modeli

Ukoliko spadate u grupu djevojaka koje obožavaju atipične, seksi i drugačije modele kupaćih kostima, onda je pravi izbor za vas jednodijelni kupaći kostim s nitnama kao ukrasima. Odličan je ako želite da skrenete pažnju na sebe i da izgledate kao prava rock chic, a odlično će ići i ako ga ponesete na jednoj od mnogobrojnih žurki na plaži.

Karneri za kreativne cure

Za djevojke koje su dovoljno smjele i kreativne, imamo pravi model kupaćeg kostima. Osim toga što je jednodijelan, on je šaren i ima karnere. Da, u pitanju je kupaći kostim kreiran u duhu španske mode i koji, iako nije praktično, može biti veoma kreativno rješenje za sam kraj ljeta. Ako ništa drugo, izgledaće odlično na fotografijama!

Vanvremenska elegancija

Jednodijelni kupaći kostimi vintage stila sinonim su za vanvremensku eleganciju, pa su zato uvijek pravi izbor za ljeto. Inspiracija vam mogu biti mnogobrojne ljepotice starog Holivuda, pa nikako ne propustite priliku da ih ponesete pred sam kraj ljeta.

Prugice odišu elegancijom

Još jedan model kupaćeg kostima koji se može podvesti pod klasiku jeste model s horizontalnim prugama. Osim toga što predstavlja provjerenu i elegantnu varijantu, veoma je praktičan za nošenje i pritom izgleda nevjerovatno uglađeno i lijepo. S ovim kupaćim kostimom, jednostavno, nema greške.

Zavodljiva leđa

Zašto da u svom kupaćem kostimu ne pokažete leđa?! Ovaj model jednodijelnog kupaćeg kostima može biti veoma ženstven izbor, naročito ako se odlučite za model koji ima efektan ukras. Ispletite kosu u pletenicu, prebacite je na stranu i skrenite pažnju na ovaj upadljiv detalj na vašim leđima.

Na kraju, ne zaboravite da uvijek izgledate kao prava kraljica! Crveni, plavi, vintage, cvjetni - jednodijelni kupaći kostimi nepogrešiv su izbor i nikako se nemojte ustručavati da ih ponesete pred sam kraj ljeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije