Ljepota

Seleni Močević jednom nosila haljinu od papira

Seleni Močević jednom nosila haljinu od papira
Seleni Močević jednom nosila haljinu od papira

Selena Močević, mlada novinarka i voditeljka RTRS, kaže kako se najbolje osjeća u ležernoj odjeći, ali da je zbog posla kojim se bavi bila prinuđena da nosi i elegantnije kombinacije, koje je sada zavoljela.

Pokušava da ne prati trendove i slavne ličnosti  i da kopira nečiji stil jer, kako kaže, svaka osoba je za sebe i ima individualnost.

S odjećom nije puno eksperimentisala, ali nije bilo ni onih odjevnih kombinacija koje se nije usudila obući, presudno je, kako kaže, da se u onome što obuče osjeća prijatno.

"Nešto najneobičnije što sam obukla je haljina napravljena od papira, iako je nisam nosila privatno, već u periodu kada sam se bavila modelingom za jednu modnu reviju. Bilo je mnogo neobično. Takođe, izdojila bih ono kada sam prilikom vođenja Izbor top modela RS bila obučena kao Indijka", kazala je Selena.

KODEKS OBLAČENJA: Kao poseban modni dodatak navodi isključivo kaiševe svih oblika i veličina, kao i satove, koji su zamijenili njenu ljubav prema kačketima.

"Privatni i poslovni stil se drastično razlikuju. Privatno sam najčešće u trenerci i nekim opuštenijim kombinacijama, dok se za posao ipak moram prilagoditi poslovnom kodeksu, tako da često nosim haljinice i slično", priča ona.

Svojim sugrađanima Banjalučanima  zamjera što su izgubili individualnost i uklopili se u neke šablone po kojima se većina oblači.

"Ne sviđa mi se što smo nekada imali čitav spektar modnih stilova, pankere, rokere, hip-hopere, dizelaše, eleganciju i mnoge druge. Danas imamo samo dva stila oblačenja. Prvi je onaj inspirisan kičem, šundom, a drugi je taj neki hipsterski manje-više isto sve, a ni alternativci nisu kao što su bili", priča Selena.

U posljednje vrijeme kaže kako troši više novca na odjeću, zbog prirode posla.

"Nemam neku određenu marku i prodavnicu koju preferiram tako da ako mi se nešto svidi to ću i kupiti, jedino što u Banjaluci nema baš previše izbora pa kada god putujem uzmem sebi neki komad koji ovdje ne bih mogla naći", govori Selena.

BEKAM POZNAJE MODU: Modnog uzora, kako kaže, nema ali ako bi morala da izdvoji nekoga od poznatih po dobrom ukusu i oblačenju to je Dejvid Bekam.

"Stil je diskutabilan pojam, svako od nas ima svoje viđenje istog. Ali uprkos tome što nisam, kako se to sada popularno kaže, njegov fan, Dejvid Bekam je neko ko razumije modu, jeste da je u neku ruku to kliše, ali je tako. Od trenerke do odijela, sve izabere baš po mjeri, ali ruku na srce  poznati imaju tim ljudi koji ih oblači i smišlja svaki njihov stajling, i gdje je tu onda individualnost", pita se ona.

Svjetla kamera su je privukla novinarstvu i ta profesija je njena ljubav na prvi pogled.

"Privatno sam veoma dinamična, tako da mi tempo koji ova profesija diktira savršeno odgovora, mogu čak reći da nisam navikla da radim ako nema pritiska", kazala je Selena.

Što se tiče planova za budućnost, ova mlada Banjalučanka ima namjeru da se se do daljeg bavi novinarstvom te da pruži svoj maksimum gradu, poslije čega priželjkuje inostranu karijeru.

"Zaista volim TV novinarstvo i to je ono što je važno u svakoj profesiji, da je čovjek zadovoljan onim što radi. U budućnosti  ću se truditi da se dokažem i jednog dana oprobam i van granica naše države", kaže Selena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije