Ljepota

Srpkinja od ponavljačice do američkog top modela

Srpkinja od ponavljačice do američkog top modela
Srpkinja od ponavljačice do američkog top modela

Mirjana Puhar ima šansu da osvoji titulu američkog top modela, a za tu titulu se takmiči protiv 14 drugih lijepih lica u 21. sezoni rijaliti programa "America's Next Top Model".

Ova djevojka nije imala lak životan put. Rođena je u Sremskoj Mitrovici, ali je iz Srbije sa porodicom izbjegla za vrijeme sukoba na Kosovu. Najprije su otišlu u Njujork, ali ubrzo su se stacionirali u Sjevernoj Karolini, gdje joj se otac zaposlio kao električar, majka radi u restoranu, a mlađi brat je upravo krenuo u srednju školu.

Mirjanu je manekenstvo privuklo od malih nogu. Kaže da su prvi koraci bili još u 12. godini, ali je sve ozbiljnije postalo sa 17 godina.

Ipak, kako piše Alo.rs, škola joj nije išla od ruke, pa ju je definitivno napustila sa 16 godina. Prije toga je stalno bježala sa časova, upadala u tuče i konstantno bila pod "radarom" direktora škole.

"Bila sam divlje dete. Izlazila sam, zabavljala se i slično jer nisam imala dobar uticaj okoline na sebe", priča Mirjana i dodaje da su roditelji bili bijesni kada su saznali da je napustila školovanje.

Međutim, i oni su imali razlog za radovanje kada je napustila problematično društvo i uspjela da "zaradi" diplomu i to baš pred kasting za šou.

Osim toga što je Srpkinja, ova manekenka je interesantna jer je ćemo je gledati u ljubavnom odnosu sa jednim od muških kandidata.

"Definitivno ćete gledati romantične scene između mene i jednog od momaka", najavila je Mirjana.

Radila je u "Mekdonaldsu", da bi na kraju završila na televiziji i to kao kanndidat za titulu "sljedećeg američkog top modela"!

Mirjana je snimanje serijala, koje premijerno emitovano u ponedjeljak, počela sa 18 godina (u međuvremenu je napunila 19) i to kao najmlađa takmičarka, ali i najniža.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije