Ljepota

Srpkinje šeste po ljepoti

Srpkinje šeste po ljepoti
Srpkinje šeste po ljepoti

Sajt Destinationspoint.net pripremio je listu najlepših žena sveta, na kojoj su Srpkinje zauzela 6 pozicuju, a pobjedu su odnijele Brazilke.

Lista izgleda ovako:

  1. Brazil
  2. Rusija
  3. Venecuela
  4. Indija
  5. Švedska
  6. Srbija
  7. Francuska
  8. Argentina
  9. Ukrajina
  10. Italija

Srpkinje su na ovom sajtu predstavljene kao savršeni spoj slovenskih i mediteranskih gena.

Fotografije Danijele Dimitorvske Amidžić predstavila je tu idealnu kombinaciju.

"U svetu smo između ostalog poznati i po zenskoj lepoti. Zbog toga ima mnogo naših uspešnih manekenki. Takođe i naše sportistkinje pored dobrih rezultata u sportu skreću pažnju lepim izgledom. Meni je čast da sam na ovoj listi izabrana kao primer ,mada kada je lepota u pitanju ukusi su različiti" rekla je Danijela.

Na ulicama Srbije može da se vidi veliki broj lijepih i zgodnih djevojaka, idealnih proprocija koje bi lako mogle da postanu zvezde. Brazilke su pobijedile zbog atraktivnih tijela i sportske građe, a Ruskinje su zauzele visoko drugo mjesto zbog porcelanskobelog tena, vitke figure i visine. Veneceula poznata po brojnim titulama na izborima za mis svijeta morala je da se zadovolji trećim mjestom. Kao najveći kvalitet Indijki, navodi se prelijepa kosa, dok su visoke i zgodne Šveđanke autora ove liste oduševile prijateljskim stavom, piše Blic.

Elegancija i stav Francuskinja našli su se u top deset, dok su kao primeri argentinske, ukrajinske i italijnske ljepote navedene Kristina Kiršner, predsjednica Argentine i glumice Mila Kunis i Monika Beluči.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije